Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Cumhuriyet Mahallesi’ne semt pazarı ne zaman gelecek?

Osmangazi ilçesi Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi’nde semt pazarı sıkıntısı yaşanmakta.

En yakın semt pazarı için buradaki vatandaş 2-3 kilometre yürümek zorunda kalıyor ya da pazara gidemeyenler de marketlerden alışveriş yapmak durumunda kalıyor.

Osmangazi Belediyesi’nin bölgeye semt pazarı yapılması konusunda 2019 yılında bir takım girişimleri oldu ve öğrendiğimiz kadarıyla da pazarın yapılacağı yer de belirlenmiş durumda, ancak bugüne kadar herhangi bir girişim yok.

Demirtaş mahalleleriyle oldukça nüfusu yoğun bir yer artık. Ama, bazı ihtiyaçlarımız artan nüfusla orantılı çözülmüyor.

Osmangazi Belediyemizden ricamız, Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılması planlanan semt pazarı ve çocuk parkının bir an önce hayata getirilmesi ve burada yaşayan insanların mağduriyetinin bu anlamda giderilmesidir.

Semt sakinleri adına bir okur

Durakları işgal etmekten vazgeçin artık!

Fotoğraf Yıldırım ilçesi Selçukbey Caddesi üzerinden saat 21.00 suları. Görüldüğü gibi otobüs durağı yine özel araçlar tarafından işgal edilmiş durumda.

Maalesef, otobüs durağa yanaşamadığı için yolcularını yolun ortasında indirmek zorunda kaldı.

Söz Sizde köşesi aracılığıyla sürücülere buradan seslenmek istiyorum: Lütfen, biraz kurallara uyun, saygılı olun ve gündüz olsun gece olsun otobüs duraklarına araçlarınızı park etmeyin.

Hayatımızı riske atarak yolun ortasında otobüse inip binmekten bıktık. Durumdan otobüs şoförleri de mağdur ancak yapabilecekleri bir şey yok.

Bir vatandaş

ÖZEL HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜNE TEŞEKKÜR

Günay Bey, Söz Sizde köşesinin sürekli takip etmekteyim. Özel halk otobüsleri ile ilgili genelde okurların şikâyetlerine tanık oluyoruz. Ancak, geçtiğimiz günlerde (21 Ocak 2020 sabah 07.25 sularında) Yunuseli’nden bindiğim B17 hat No’lu 16 M 00163 plakalı özel halk otobüs şoförünün nezaketli tutumundan dolayı kendisine yine Söz Sizde köşesi aracılığıyla teşekkür ediyorum. Saygılarımla.

S.Y.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X