Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Dilenciler vatandaşı da esnafı da rahatsız ediyor

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey, Söz Sizde köşesinin sürekli takipçisiyim. Sorunların çözümü konusunda sesimiz olduğunuz için öncelikle teşekkür ederim. Ben Atatürk Caddesi üzerinde bir esnafım. Son zamanlarda Atatürk Caddesi üzerinde özellikle PTT civarında ve takip eden güzergâhta çok yoğun diyebileceğim şekilde dilenciler ve mendil satıcıları türemiş durumda.

Yoldan geçen vatandaşlara zorla mendil satmaya çalışanlar, para isteyenler. Bu hiç de hoş olmayan durum çevre esnafını da, vatandaşları da rahatsız edici boyuta ulaştı artık.

Bu duruma nasıl böyle sessiz kalınıyor anlamakta da zorlanıyorum açıkçası. Zabıta birimlerinin gerekli çalışmayı yapmalarını rica ediyorum. Saygılarımla.

Bölge esnafı


 1 aydır TTNET’in sorunumuzu çözmesini bekliyoruz

Yıldırım ilçesi Fidyekızık Mahallesi Fedakar Sokak No.21’de ikamet etmekteyiz. 8 Ocak 2021’den beri TTNET’te arıza kaydımız olmasına rağmen bugün 2 Şubat ve biz hâlâ TTNET’in bize ulaşıp evdeki internet sorununu çözmesini bekliyoruz. Her hafta tekrar tekrar TTNET’i arayıp durumu belirtiyoruz ama ne gelen var ne giden.

Evde online eğitim alan 2 tane üniversite öğrencisi var, sınavları var ama internet olmadığı için mağdur durumdalar şu an.

TTNET görevlilerinin bir an önce gelmesini bekliyoruz.

Bir okur


Dikkat! Nilüfer ve Yıldırım’da su kesintisi

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer ilçesi, Yüzüncüyıl Mahallesi Barış Caddesi, (Atalay Sitesi, Kaşmir Villaları ile As Evler Sitesinde), Temizel Caddesi (Doğa Koleji) ve civarında 3 Şubat- 4 Şubat 2021 tarihlerinde 10.00-18.00 saatleri arasında ve Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi Hacı Ali Sokak, Eren Sokak ve Esen Cami Sokak ile civarında 30.1.2021 – 28.2.2021 tarihleri arasında 10.00 – 18.00 saatlerinde zaman zaman su kesintisi yapılacaktır. Abonelerin tedbirli olması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi


Erzurum Sofrası’na teşekkür

Birçoğumuz için artık internetten alışveriş yapmak oldukça olağan hale gelmiş durumda. Bazen yöresel lezzetleri tatmak ise ayrı bir yer tutuyor. Bunun için Facebook veya diğer sosyal medya hesaplarından ulaşıp bir sipariş vermeniz yeterli oluyor. Ben de geçtiğimiz günlerde Facebook’ta yöresel lezzetler sunan Erzurum Sofrası sayfasından sipariş verdim. Bursa’da olduğu için siparişimi aynı gün evime kadar teslim ettiler. Söz Sizde köşesi aracılığıyla kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Saygılarımla.

Bir okur


Söz Sizde okurlarının dikkatine!

Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, gunayyumruktay @olaygazetesi.com.tr, [email protected] mail yoluyla, Instagram ve Facebook sosyal medya hesaplarımdan da ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X