Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Dünya Bursa’yı izliyor

Köşe Yazısını Dinle

Dünyanın neresinde olursanız olun, bulunduğunuz yerden, evinizden, ofisinizden Büyükşehir Belediyesi’nin web sitesinden Bursa’nın şehir kameralarıyla kentimizin tarihi turistik yerlerini izlemenin keyfi bir başka.

Geçtiğimiz günlerde basında da yer aldı, Büyükşehir Belediyesi’nin şehir kameralarını ayda 2 milyonu aşkın kişi canlı olarak Bursamızı izliyor.

Ayrıca, Bursa Hayvanat Bahçesi de aynı şekilde. Ülkemizin sayılı hayvanat bahçelerinden olan Bursa Hayvanat Bahçesi’ni de canlı olarak bulunduğunuz yerden izlemek imkânına sahip olmak güzel. Özellikle bu pandemi döneminde evde sıkılan çocuklarımızla online olarak hayvanat bahçesini izlemek onlar için de güzel bir duygu.

Büyükşehir Belediyemize vatandaş olarak teşekkür ediyor, özellikle hayvanat bahçesindeki kamera sayısının artırılması da bu arada rica ediyorum.

Bir okur


Selman Abdullah’a umut olabilirsiniz

Selman Abdullah Bayram Keles Kemaliye Köyü’nden çok genç bir kardeşimiz.

Özel bir üniversiteyi tam burslu kazanan oldukça başarılı bir genç.

Ancak, hastalığından dolayı eğitimine devam edemedi.

Selman Abdullah uzun zamandır lösemi ALL hastası ve iyileşmesi için acil olarak donör aranıyor.

Gencecik Abdullah için zaman daralıyor. Kızılay’a vereceğiniz 3 tüp kan ile Selman kardeşimize umut olabilirsiniz.

Bunun için kan grubu fark etmeksizin, 18-50 yaş arası ve kronik rahatsızlığı olmayan herkes gencecik kardeşimize umut olmak adına donör olabilir.

Dikkat! Osmangazi’de su kesintisi

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 1. Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ilçesi, Demirtaş Dumlupınar ve Demirtaş Sakarya mahallelerinde bulunan Demirtaş Sanayi Çevre Yolu Caddesi, Hastane Caddesi, Ziya Gökalp Caddesi, 1. Çivit Caddesi ve 29.Yıldız Sokak arasında kalan bölge ve civarında 2.3.2021 tarihinde, 10.00 – 18.00 saatleri arasında, su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi


Söz Sizde okurlarının dikkatine!

♦Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, gunayyumruktay@ olaygazetesi.com.tr, gunayyumruktay@ gmail.com elektronik posta adresi veya sosyal medya hesaplarından da ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X