Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Duraklar, direkler, trafolar bedava ilan panosu mu?

Köşe Yazısını Dinle

Toplu taşıma otobüs duraklarına hem görüntü kirliliği oluşturan hem de insanların gelen otobüsleri görmesini engelleyen ilanlar yapıştırılıyor.

Bu kişiler yüzünden otobüsü kaçırıyoruz. İlgililer de nedense bu ilanları temizlemekte çok da istekli görünmüyor.

Çünkü, temizlense ertesi gün yine birileri gelip ilan yapıştırıyor.

Kamuya ait otobüs duraklarını, elektrik direklerini kirletmek, insanları mağdur etmek nasıl bir mantıktır.

Muhtemelen bu terbiyesizliğin bir yaptırımı yok, cezai bir karşılığı yok ki, hâlâ cesaretle otobüs duraklarına ilan yapıştırmaya devam edebiliyorlar.

Lütfen, bir vatandaş olarak rica ediyorum, otobüs duraklarının camları, boş bulduğunuz elektrik direkleri, trafolar bedava ilan yapıştırma yeri değildir.

Saygılarımla.

Aynur Vatansever

 

Güzelyalı İtfaiye ekibine okurdan teşekkür

Merhaba Günay Bey. Geçen hafta perşembe günü ikamet ettiğim Mudanya Güzelyalı Mahallesi’ndeki evime giderken metruk bir binadan acı acı kedi miyavlaması gelince, o evde aç ve susuz bir kedinin mahsur kaldığını anladım.

112 Acil’i arayıp durumu bildirdim. Beni ilgili itfaiye birimine yönlendirdiler.

İtfaiye ekibi 10 dakika içinde bulunduğum yere geldi ve özveri ile çalışarak mahsur kalan yavru kediyi çıkardılar.

Yavru kedi muhtemelen bir-iki haftalıktı. Gözleri enfeksiyon kapmış, yaralı, aç ve susuz halde idi.

İtfaiye görevlileri yavru kediyi barınağa götürüp tedavi ettireceklerini söylediler.

Sizin aracılığınızla Güzelyalı İtfaiyesi çalışanlarına özverili ve yardımsever çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Güzelyalı’dan
Nursel Yılmaz

 

DİKKAT! MUSTAFAKEMALPAŞA VE KARACABEY’DE SU KESİNTİSİ

BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Mustafakemalpaşa ilçesi, Yunusemre Mahallesi, Rauf Denktaş Caddesi ve civarında, 8.6.2022 – 8.7.2022 tarihleri arasında, 10.00-18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.

BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Karacabey ilçesi Gazi Mahallesi, 208. Sokak, 153. Sokak, 96. Sokak, Şükrü Keskin Sokak, Kemal Çeltik Sokak ve 238. Sokak ve Esentepe Mahallesi 314. Sokak Saadet Mahallesi Muhtar Aziz Eren Sokak ve civarında 8.6.2022 – 8.7.2022 tarihleri arasında, 10.00-18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi

1 adet yorum var

Bir adet yorum var

  1. Bir firma ve işyeri adına otobüs durağı,elektrik direkleri ve binaların giriş kapılarına çıkartma,ilan yapıştırmak SUÇ’tur.

    Bu ilanı yapıştırtan firmalara karşı tazminat davaları açılmalıdır.

    Yine şehrimizin birçok cadde,sokaklarına belediyeye ait ağaçlarda dahil olmak üzere,şahısların bahçelerindeki ağaç ve bitkilerin dallları nedeniyle eminetli yürümek zor.

    BELEDİYELERİMİZ KENDİ GÖREV ALANINDAKİ AĞAÇLARIDA,VATANDAŞIN BAHÇESİNDEN YAYA KALDIRIMINDA YÜRÜYENE TEHLİKE,ENGEL OLAN DALALRIDA KESMELİDİR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X