Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Duraklar, direkler, trafolardaki durum çevre kirliliği değil mi?

Köşe Yazısını Dinle

Toplu taşıma otobüs duraklarına hem görüntü kirliliği oluşturan hem de insanların gelen otobüsleri görmesini engelleyen ilanlar yapıştırılıyor. Bu kişiler yüzünden otobüsü kaçırıyoruz. İlgililer de nedense bu ilanları temizlemekte çok da istekli görünmüyor. Çünkü, temizlense ertesi gün yine birileri gelip ilan yapıştırıyor.

Kamuya ait otobüs duraklarını, elektrik direklerini kirletmek, insanları mağdur etmek nasıl bir mantıktır. Muhtemelen bu terbiyesizliğin bir yaptırımı yok, cezai bir karşılığı yok ki, hâlâ cesaretle otobüs duraklarına ilan yapıştırmaya devam edebiliyorlar.

Lütfen, bir vatandaş olarak rica ediyorum, otobüs duraklarının camları, boş bulduğunuz elektrik direkleri, trafolar bedava ilan yapıştırma yeri değildir.

Saygılarımla.

Aynur Vatansever

Kurşunlu sahilinde çalışma başlıyor mu?

Günay Bey, size Kurşunlu’dan ulaşıyorum ve Söz Sizde köşesini düzenli olarak takip etmekteyim.

Uzun süredir Gemlik Kurşunlu sahili ile ilgili sorunu okurlarınız sayesinde köşenize taşıyarak gündemde tuttunuz. Ve sonunda Büyükşehir Belediyemiz konuya el atarak Kurşunlu sahilinde kısmen de olsa çalışmaların başladığını gördüm.

Kurşunlu sakinleri olarak umarım, önümüzdeki yaz sezonuna kadar şirin beldemiz Kurşunlumuz hak ettiği sahile kavuşur.

Bir okur

Dikkat! Yıldırım’da su kesintisi

  •  Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi ve civarında 18.10.2022 – 30.10.2022 tarihleri arasında , 10.00-16.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.

Büyükşehir Belediyesi

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X