Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Duraklardaki sefer saatleri okunamıyor

Sayın Günay Bey, uzun zamandır işime giderken Acemler’de bulunan otobüs duraklarını kullanmaktayım.

Duraklarda bulunan otobüs sefer saatlerini gösteren levhalar çok yüksek ve üzerinde bulunan sefer saatlerini gösteren yazılar çok küçük.

Özellikle yaşlılar, boyu kısa olanlar ve çocuklar sefer saatlerini okuyamamaktalar.

Yetkililerin dikkatine sunuyor ve çözüm bulunmasını rica ediyorum.

Teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

B. AKSAKAL

 

Kurban pazarı bu yıl da Yunuseli’nde mi?

 

Bursa- Osmangazi – Yunuseli Mahallesi- Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı kenarında, Osmangazi Belediyesi tarafından kurban pazarı kurulmakta ve kurban kesimi yapılmaktadır.

Geçen sene yapılan binamızda hayvan pazarına ve kesimine maruz kaldık.

Bir dahaki seneye hayvan pazarı başka yere kurulacak denildiğinden sineye çektik, fakat bu sene baktığımızda kurban pazarı için hazırlıklar yapılmakta.

Geçen sene kurban pazarı ve kesiminden dolayı çok rahatsız olduk. Sinekler, kaldırımlara saçılan hayvan tersleri, yolda bile o sıcakta klima ve havalandırmayı kapatmamıza neden olan berbat kokular resmen bizi hayattan bezdirdi.

Yaz günü kapı pencere açamaz hale geldik. Hayvan pazarının hemen yanında bulunan ortaokul, ilkokul ve anasınıfında eğitim bu koşullardan kötü etkilendi.

Yetkililerden bir açıklama bekliyoruz.

S. ASLANER

 

Görükle’den şehir merkezine tek araçla gidilemez mi?

 

Kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılan bir grup Umut Sitesi sakinleriyiz.

Oradan ayrılan insanların birçoğu Görükle’ye taşındı. 1 yıldır Görükle’de ikamet etmekteyiz.

Ancak ulaşım bakımından sorun yaşamaktayız. Hatta buradaki üniversite öğrencilerinin zaman zaman çektiği sıkıntıları dahi gözlemlemekteyiz.

Sorun şu ki: Görükle’den şehir merkezine (Heykel’e) ve Terminal’e tek araçla gitmeniz mümkün değil. En az iki araçla ulaşmak zorunda kalıyoruz.

Görükle oldukça yoğun bir nüfusa sahip bölge. Yetkililerin bu durumu da dikkate alarak, hiç olmazsa yarım saatte bir şehir merkezine ve Terminal’e sefer yapacak ulaşım imkânının sunulmasını rica ediyoruz.

Saygılarımızla.

Kemal ZARARSIZ

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X