Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Eğerce Deresi BUSKİ tarafından temizlenerek yaza hazırlandı

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey merhaba. 10 Nisan 2021 ve 23 Nisan 2021 tarihlerinde “Eğerce Deresi’nin Kirliliği Vatandaşı Rahatsız Ediyor” başlığıyla vatandaşın sesi olan Söz Sizde köşesinde yer verdiğiniz sorunumuz sizin ilginiz ve yetkililerin duyarlılığıyla çözümlendi.

BUSKİ yetkilileri Eğerce Deresi’ne gelip gerekli temizliği gerçekleştirdiler.

Dere temizlendi ve yaz için sorunsuz hale getirildi.

Zaman zaman da sivrisinekle mücadele kapsamında ilaçlanması da yapılırsa muhteşem olacak.

Bu vesile ile bölge sakinleri olarak öncelikle konuyla ilgilendiğiniz için Olay gazetesine, size ve BUSKİ ekiplerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Sağlıklı günler dileklerimle, iyi çalışmalar diliyorum.

İrem Tozluyurt


Kullandığınız maskelerinizi yerlere atmayın!

♦Maskenizi neden yere atıyorsunuz? Onu ordan temizleyecek insanın hayatı sizinkinden daha mı az değerli? Yere atılan her maske bulaş riskini artırır. Lütfen, kullandığınız maske ve eldivenleri sokaklara atmayın. Başka insanların sağlığıyla oynamayın.


Söz Sizde okurlarının dikkatine!

♦Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, gunayyumruktay@ olaygazetesi.com.tr, gunayyumruktay@ gmail.com elektronik posta adresi veya sosyal medya hesaplarından da (Facebook- Instagram) ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X