Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Eğitim Caddesi’nde henüz değişen hiçbir şey yok

Günay Bey merhaba, 21 Aralık 2016 tarihinde Söz Sizde köşenizde Eğitim Caddesi’ndeki cadde durumunu belirten şikâyetim yayımlanmıştı. Bir fotoğraf daha gönderiyorum. Fotoğraftan da anlaşılacağı üzere bu caddede kaldırım aşırı genişledi yol daraldı. Bunun sonucunda araçlar yol kenarlarına park ediyorlar ve söz konusu caddede bazı yerler tek şeritli, bazı bölümler ise çift şeritli akıyor. Bu şerit daralmasından dolayı kazaların son anda önlendiğine çokça şahit oluyorum. Bu konuyu belediyeye ilettim. Köşenizde yayınlandı hatta. Ancak haziran ayına geldik caddede değişen bir şey yok. Bursa’da çoğu cadde tek şeritli akar hale geldi. Sanırım Eğitim Caddesi de diğer caddelerle uyumlu hale getirilmeye çalışılıyor! 

Selçuk Azar

 

BUSKİ çöken asfaltta onarım yaptı

 

4/6/2017 tarihli köşenizde yayımlanan “Sokağın Ortasında Asfalt Çöktü” başlıklı, Hacivat Mahallesi A158. Sokak’ta oluşan asfalt çökmesi ile ilgili okurun şikâyeti Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’nce incelenmiştir.

Asfalt çökme şikâyeti 4/6/2017 tarihinde Belediyemize ulaşmış ve güvenlik ekiplerimizce önlem alınarak kontrol altına alınmıştır. Bahsi geçen bölgeden BUSKİ kanal hattı geçtiğinden herhangi bir kırık, kaçak vb. olma ihtimaline karşı BUSKİ yetkililerine haber verilmiştir. BUSKİ nöbetçi ekipleri yine aynı gün içinde olay yerine gelerek kazı çalışması yapmış ve kanal üzerinde onarım yaparak çalışmasını tamamlamıştır. 

Bilgilerinize sunarız. 

Yıldırım Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X