Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Emniyet’ten yanıt var: Bursa’da her yer kontrol altında

Köşe Yazısını Dinle

14 Şubat 2023 tarihli Söz Sizde köşesinde “Bir Yanda Alkol Şişeleri ve Çöp, Bir Yanda Eğitim Kurumları” başlığıyla Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki bir sorunu dile getirmiştik.

Konuya İl Emniyet Müdürlüğü duyarlılık göstererek yetkililer kanalıyla bize ulaştı.

Yetkililer, şikâyete konu olan mahallede herhangi bir asayiş sorunu yaşanmadığını, ekiplerin görevlerinin başında olduğunu ifade etti.

Ancak, Türkiye’nin yaşadığı bu zorlu süreçte İl Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinin Bursa ile sınırlı kalmadığını, 759 Emniyet personelinin deprem bölgesinde olduğunu ifade eden yetkililer, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde olduğu gibi anlık oluşabilecek olumsuzluklara da azalan personele rağmen fırsat verilmediğini kaydetti.

Şikâyete konu olan bölgeye de ilgili ekiplerin hızla intikal ettiği ve vatandaşı rahatsız eden olumsuzluğun giderildiğini ifade etti.

 

Minibüsçüler Odası’ndan depremzedelere vefa

Ülke olarak Kahramanmaraş merkezli yıkıcı 2 depremin acısını yaşıyoruz. Büyük felaketin ardından devletimiz milletimiz elbirliğiyle bu facianın yaralarını sarmaya çalışıyoruz.

Bu anlamda Bursa’daki tüm kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, halkımız bireysel olarak geceli gündüzlü depremzedelerin acısını bir nebze olsun hafifletebilmek için uğraşıyor.

Geçtiğimiz günlerde de Bursa Minibüsçüler Odası da aldığı bir kararla depremzedelere destek olmak adına bir karar almışlar.

Bursa’daki tüm minibüsçüler bir günlük hasılatlarını deprem bölgesine bağışladılar.

Güzel bir dayanışma örneği gösteren minibüscülerimize, Minibüsçüler Odası’na teşekkür ediyoruz.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X