Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Engelli asansörleri amacına uygun kullanılsın

Engellilere ve yaşlılara duyarlı hizmet anlayışıyla metro istasyonlarında ve üstgeçitlere yapılan engelli engelli asansörlerinin, engelliler ve yaşlılardan daha çok gayet sağlıklı insanlar ve gençler tarafından keyfi şekilde kullanılması hatta bazen, gençlerin engellileri zor durumda bıracak şekilde ısrarla asansöre binmek istemeleri, toplum duyarlılığı açısından beni çok üzüyor.

Ayrıca dikkatimi çeken bir husus da, özünde güzel bir uygulama olmasına rağmen Bebek Bakım Kabinlerinin, vatandaşın ve engellilerin geçişini engellemeyecek yerlere konulmasının daha iyi olocağını düşünüyorum. İlgililerin bu konuda da hassasiyet göstereceğini umuyor, ilginize şimdiden teşekkür ediyorum.
Kemal BAŞEREN

 

Garip bir yol

Altınşehir Mahallesi’nden Altınşehir Villaları Şaypa önündeki kavşakta yeni düzenleme yapılan ve asfalt aşamasına gelen kavşaktan görüntü. Bu zamanda böyle yol yapımı inanılmaz. Bu hatayı görmemek imkânsız . Kavşakta karşılaşan araçlar geçmek için birbirlerine yol vermek zorunda. İlgililer acil önlem almaz ise burada kazalar kaçınılmaz.
Özgün GÜNEŞ

 

Nilüfer Belediyesi’nden şikâyete yanıt

 

29 Mart 2016 tarihinde köşenizde yayınlanan “Kaldırım İşgali Önlensin” başlıklı yazı üzerine gereken inceleme yapılmıştır. Turan Dursun Caddesi’nde yaşanan kaldırım işgalini önlemek için geçtiğimiz günlerde Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz uygunsuz parklanma yapan araçlara cezai işlem uygulamıştır. Son olarak Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından bölgede separatör engel uygulaması yapılarak sorunun önüne geçilmesi için gereken adım atılmıştır.
Nilüfer Belediyesi Basın Bürosu

 

Bir yıl geçti hâlâ asfaltlanmadı

Altınova Mahallesi 2. Keman Sokak’ta 1 yıl önce TEDAŞ’ın yaptığı kazı çalışması sonrası hala kazılan yer asfaltlanmadı. Gerekli yerlere bildirmemize rağmen bir sonuç alamadık. Sesimizi burdan duyurmak istiyoruz. Yetkili kurumların bu soruna çözüm bulmasını rica ediyoruz.
Kazım AKSU

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X