Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Ertuğrulgazi Mahallesi’nde gereken temizlik yapıldı

Köşe Yazısını Dinle

31 Mayıs 2022 tarihli Olay gazetesi Söz Sizde köşenizde yayımlanan “Bir Yandan Evsel Atıklar, Bir Yandan Cam Kırıkları” başlıklı, Ertuğrulgazi Mahallesi Adile Naşit Çocuk Tiyatrosu ve okulların bulunduğu yere çok yakın konumdaki bölgenin temizletilmesi gerektiğini iade eden okurun şikâyeti incelenmiştir.

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, habere konu olan yerdeki atıklar alınarak, gereken temizlik çalışması yapılmıştır.

Bilgilerinize sunarız.

 

Yıldırım Belediyesi
Basın ve Yayın Müdürlüğü

 

 

Kaldırımları yenilemiyorsunuz hiç olmazsa otlarını temizleyin

Yıldırım ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi Binkonutlar bölgesindeki kaldırımların halini daha önce de yayımlamıştım. Ancak değişen bir durum yok. Yıldırım Belediyesi ekipleri sağolsunlar düzenli olarak park ve bahçelerin temizlik ve bakımlarını yapıyor ancak kaldırımların hali sıkıntılı. Gerçi, bu bölgedeki kaldırımlar en az 30 yıldır hiç değişmediği için kaldırım özelliği de kalmamış artık. Üstüne üstlük hep bu aylarda kaldırımlar otlardan geçilmiyor. Haşerat, böcek cabası.

Umarım kaldırımlar için de bir şeyler yapılır artık.

Bir okur

 

Buraya birkaç tane daha kioks konulamaz mı?

Fotoğraf Görükle metro istasyonu bölgesinden. İstasyon girişinde bulunan Online Bukart Dolum kioksunun çevresi o kadar yoğun ki bugünlerde insanlar yürümekte zorlanıyor artık.

Genelde bir yoğunluğun olduğu bu noktada belli ki online Bukart dolum kioksu yetersiz kalıyor. Buraya birkaç tane daha kioks konulsa bu kadar sıkıntı oluşmayacaktır.

BURULAŞ ve Büyükşehir Belediyesi’nin dikkatine sunuyor, soruna çözüm odaklı yaklaşarak kioks sayısının artırılmasını talep ediyorum.

Bir vatandaş

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X