Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya’daki sokak köpekleri tedirgin ediyor

Yıldırım ilçesi Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya mahallelerinde geceleri başıboş sokak köpekleri sürü halinde dolaşmakta. Bu durum semt sakinlerini tedirgin ediyor. Gece işten gelen vatandaş sokak köpekleri yüzünden hangi sokaktan evine ulaşacağını şaşırıyor.

Ayrıca, bu köpekler küpesiz. Muhtemelen çevre mahallelerden geliyorlar. Mahalle sakinleri olarak ne yapacağımızı şaşırdık.

Lütfen yetkililer bir çözüm bulsun bu duruma.

Saygılarımızla.

Semt sakinleri

 

Yayalara geçiş yok

 

Fotoğrafta görülen yer Güzelyalı Atatürk Caddesi’nden bir fırın önü. Yaya yolunu kapatan araçlar yüzünden vatandaş mecburen caddeye inmek zorunda kalıyor.

Ana cadde üzerinde yürümek zorunda kalan vatandaşların işleyen trafikte başlarına herhangi bir kaza gelmemesi için çözüm ne acaba?

Yetkililerimizin bir yanıt vereceklerini umuyorum. Saygılarımla.

İrfan Arı

 

Selimiye Mahallesi’ndeki kaldırım işgali

 

Osmangazi ilçesi Selimiye Mahallesi Bursalı Tahir Caddesi ve sokaklarda bulunan işyerleri malzemelerini kaldırımlara kadar taşıyarak yayaları zor durumda bırakmakta. Defalarca Osmangazi Belediyesi’ne bildirmemize rağmen maalesef sonuç alamıyoruz.

Kaldırımların esnaf tarafından işgal edilmesi Bursa genelinde bir sorun ve yetkililerin bu konuda bir şeyler yapmasını istiyoruz artık.

Semt sakinleri

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X