Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Esenlik Kanalı ile çevresi sahipsiz ve bakımsız ama nedense kimse ilgilenmiyor!

Köşe Yazısını Dinle

Yıldırım ilçesi Siteler Mahallesi’ne bağlı 1’inci Sokak boyunca uzanan Esenlik Kanalı ve çevresi uzun yıllardır bakımsızlıktan adeta yıkılıyor.

Yol kenarlarının tuğlaları dökülmüş, kanalın içi ise çürümeye terk edilmiş durumda olan sokak ve kanal Yıldırım Belediyesi‘nin bakımına muhtaç.

Mimar Sinan Parkı’nın ve Mimar Sinan Anadolu ve Teknik Lisesi’nin güzergâhında bulunan ve son derece işlek olan sokak bakımsızlık nedeniyle kötü bir görüntüye sahip.

Söz Sizde köşesinden geçtiğimiz ay sesimizi yetkililere duyurmaya çalışmamıza rağmen halen bir sonuç alınamadı.

Siteler Mahallesi sakinleri sokaklarının ihmal edildiğini düşünerek bu bakımsız görüntüden rahatsız ve şikâyetçi.

Yıldırım Belediyesi yetkililerine Söz Sizde köşesinden bir kez daha seslenerek en kısa sürede 1. Sokak ve Esenlik Kanalı‘nın bakımını yapmalarını sabırsızlıkla beklediğimizi duyururuz.

Dilek Atlı

 

TEŞEKKÜR

28 Mayıs 2022 tarihinde oğlum İbrahim Dündar‘ın kulak ameliyatı öncesi ve sonrası yakında ilgi ve alaka gösteren Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Özkul’a, kulak burun boğaz doktoru Uzm. Dr. Gürkan Ünal’a ve görevli sağlık personeline çok teşekkür ederim.

Demirtaş Sakarya Mahalle Muhtarı
Mümin Dündar

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X