Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

‘Eskici Pazarı’ ile ilgili açıklama

Günay Bey, 18 Mayıs 2017 tarihinde Söz Sizde köşenizde yayımlanan “Eskici Pazarı’ndan Mahalleli Rahatsız” başlıklı okur şikâyeti derneğimiz tarafından incelenmiştir.

Bahse konu olan yerde, Veysel Karani Mahallesi İnönü Caddesi’nde tüm Bursalılara 400’e yakın üyemizle hizmet vermekteyiz. Bu pazarda bulunan esnaf, İkinci El Hurda Pazarı Esnafını Destekleme Derneği’nin kayıtlı üyeleridir.

Bugüne kadar ne mahalle sakinlerinden, ne de müşterilerimizden herhangi bir olumsuz durum olmadığı gibi, pazarımız gerek Emniyet birimlerinin, gerek Osmangazi Belediyemizin Zabıta birimlerinin ve gerekse de iç bünyemizdeki kendi özel güvenlik elemanlarımızla sürekli kontrol altında tutulmaktadır. Buradan alışveriş yapan hiç bir kimsenin olumsuz durumla karşılaşmaması için çalışmaktadırlar. Her pazar günü kurulan pazarımız panayır havasında geçmekte, her kesimden müşteriyi ağırlamaktadır. İnsanlar aileleriyle, çoluk çocuğuyla rahatlıkla alışveriş yapabilmektedir. Müşterilerimizin can ve mal güvenliği konusunda azami hassasiyet gösterilmektedir.

Çevre kirliliğine gelince, okurun gönderdiği fotoğraflar pazarın toplanmasının hemen ardından çekilen fotoğraflardır. Henüz temizlik çalışması yapılmadan çekilmiştir. Akşam saat 17.00-18.00 gibi esnaf tezgâhını topladıktan sonra saat 21.00 gibi Osmangazi Belediyemizin temizlik ekibi buraya gelir, çevre temizliğini yapar.

Sizin aracılığınızla ayrıca bu temizlik ekibi arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

 Ertesi gün semt pazarı kurulacağı için buranın temiz olması gerekmektedir ve öyle de yapılmaktadır.

Olumsuz bir durumda gerek mahalle sakinleri ve gerekse de müşterilerimiz derneğimize başvurabilirler.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunuyorum.

Dursun Tan

Bursa İkinci El Hurda Pazarı Esnafını Destekleme Derneği Başkanı

 

Engelli asansörleri yer yer paslanmış boya bakımı yapılsa çok iyi olacak

 

​Birçok metro istasyonunda gördüğüm asansör manzarası: Boyaları dökülmüş ve paslanmış. Hem sağlık ve hijyen açısından sıkıntılı hem de görüntüsü gerçekten kötü. Eminim ki, yetkililerimiz ivedilikle bu görüntü kirliliğini görüp, boya bakımı yapacaklardır diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılarımla.

Bir vatandaş

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X