Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Evlerimizde akan sularımız çok kireçli

Günay Bey iyi günler. Size Yunuseli Mahallesi’nden ulaşıyorum.

Yunuseli Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda Prestij Modern Sitesi’nde ikamet etmekteyiz. Evlerimizdeki musluktan akan sular inanılmaz kötü akmaktadır. Koku, kireç, tortu, kum… Bu durumdan dolayı evimizdeki beyaz eşyaların yani çamaşır ve bulaşık makinelerimizin zarar görmesi en büyük problerimizden birisi ne yazık ki. Ayrıca daire girişinde bulunan danfoss sistemler sürekli kireçli sudan dolayı tıkanıyor. Durumu BUSKİ’ye bildirdik ancak bu güne kadar herhangi bir çözüm olmadı. BUSKİ’den bu kireçli su konusunda çözüm bekliyoruz.

Şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Yunuseli Prestij Modern Site sakinleri

 

Demirtaş Barajı çevresine yapılması düşünülen mesire alanı ne zaman hayata geçirilecek?

Osmangaz ilçesi Demirtaş bölgemizde bulunan yaklaşık 20 yıldırda kaderine terk edilmiş ve şu an neredeyse harabe olan Demirtaş Barajı çevresine Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde Demirtaş Barajı Eğlence Parkı Mesire alanı yapılacağı söylenmişti. Fakat aradan geçen 1,5 yılda herhangi bir çalışma olmadı bu bölgede. Büyükşehir Belediyemiz acaba bu bölge için düşündükleri proje ne zaman hayata geçirilecek?

Saygılarımla.

Bir okur

 

Sularımız çok fazla kireçli

Bağlarbaşı Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Evdeki musluklar kireçten dolayı sürekli tıkanıyor. En son musluğu açtığımda musluk başının artık kireçten taşlanmaya başladığını gördüm. Yetkililerimizden bu konuda yardımcı olmalarını rica ediyorum.

Bir okur

 

 

Değerli okurların dikkatine!

Sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, [email protected] ve [email protected] mail adreslerinden de ulaşabilirsiniz.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X