Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Faturalandırmada yaşanan sıkıntılar

Merhaba Günay Bey; 5/9/2016 tarihinde okunan elektrik sayacımız, an itibarıyla 22/10/2016 tarihi ve hâlâ elektrik sayacımız okunup faturalandırılmamıştır ? CLK Uludağ Elektrik Değirmenönü Mahallesi’nde her ay sürekli değişik tarihlerde, düzensiz olarak elektrik sayaç okuması yapmaktadır. Bu da biz vatandaşlar için bazı olumsuz durumlara sebep olmaktadır. Bazı aylarda 15 ile 30 gün, diğer ay ise 40 ile 45 gün zaman arasında okunan sayaçlar ve buna mukabil gelen faturalar bizleri zorlamaktadır. Diğer bir önemli sorun da şudur! Bizler sürekli çalışan insanlarız, bazen sayaç okumaya gelen görevli bizleri evimizde bulamayabiliyor, yani dış kapılarımız kapalı olduğu için sayacımızı okuyup faturalandıramıyor. Görevli her ay aynı tarihte gelirse bizler de dış kapımızı ya açık bırakırız ya da bir şekilde sayacımızın okunması için gayret ederiz. Bizlerin önerisi şu ki; Hafta sonu pazar günü veya her ay sayaçların aynı tarihte okunması ya da bir önceki faturada, sonraki ayda okunacak tarihinin yazılması. Bu şikâyetlerimiz doğalgaz ve su gibi diğer kurumlar için de geçerlidir.

Saygılarımla, iyi çalışmalar.

Değirmenönü Mahallesi elektrik abonesi bir vatandaş

 

Nikâh evinde fotoğrafçıyla cemiyet sahipleri karşı karşıya kalıyor
 

Nilüfer Belediyesi nikâh evinde, belediyenin ihale ettiği veya verdiği fotoğraf çekme işi nikâh sahiplerini zorda bırakmakta.

Bizim nikâhta da onca resim çekildi günün anısına mutlaka bunlardan 5-10 tanesi satın alınır. Haliyle nikâh sahipleri de kendi cep telefonları ve makineleriyle fotoğraf çekeceklerdir. Önce belediye görevlisi olduklarını söyleyen daha sonra fotoğraf stüdyosunun görevlileri olduğunu söyleyen kişilerce fotoğraf çekiminin kendileri dışında yasak olduğunu belirtip münakaşa ve dolayısıyla tartışmaya sebebiyet veriyorlar. Belediye ne hakla vatandaşı bu fotoğraf stüdyosuna mahkûm ediyor. Duruma müdahale etmesi için çağırılan nikâh evindeki belediye görevlisi bayan yetkili de fotoğraf stüdyosundan yana tavır almıştır.

Belediye yetkililerinin bu tür sıkıntıların yaşanmaması için gerekli önlemi almasını rica ediyorum.

Mehmet AYDIN

 

Altgeçidin gözden geçirilmesi gerekiyor
 

Günay Bey, Güzelyalı Burgaz’da ikâmet etmekteyim. Burada Burgaz Belediyesi’ne ait yüzme havuzunun hemen önünde altgeçit var. Belediyenin ilgili birimlerinin lütfedip bu altgeçidin halini görmelerini rica ediyorum. Bırakın bir vatandaşın ailesiyle oradan geçmesini, bir erkek olarak ben geçerken utanıyorum. Yetkililerin gerekli ilgiyi göstermesi dileklerimle. Saygılarımla.

M. Kılıç

 

Bulvar’da arızalı elektrik direği
 

29 Ekim Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı Özlüce istasyonunun olduğu caddede iki adet sokak aydınlatma lambası uzun zamandır yanmıyor. UEDAŞ birimlerinden tamir edilmesini rica ediyorum. Saygılarımla.

Çağatay GÖLLÜ

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm milletimize kutlu olsun

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X