Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Fazla söze gerek yok fotoğraflar anlatıyor

Köşe Yazısını Dinle

Size Seferiışıklar- Göynükbelen yolundan fotoğraflar gönderiyorum. Bütün yol delik deşik, yağmurda çukurlar suyla dolu, yazın toz… Yolların hali ortada. Bu yollara araç mı dayanır?

Şehrimizi yöneten değerli yetkililerden ivedilikle ricamız Seferiışıklar- Göynükbelen arasındaki yolun bir an önce düzeltilmesi, sıcak asfaltla kaplanması.

Yıllardır bu mağduriyeti yaşamaktan bıktık artık.

Bölge sakinleri adına bir okur


Söz Sizde okurlarının dikkatine!

♦ Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, gunayyumruktay@ olaygazetesi.com.tr, gunayyumruktay@ gmail.com elektronik posta adresi veya sosyal medya hesaplarından da (Facebook- Instagram) ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

Maskenizi neden yere atıyorsunuz? Onu ordan temizleyecek insanın hayatı sizinkinden daha mı az değerli? Yere atılan her maske bulaş riskini artırır.

Günün Sözü

♦“Dünyadaki ruhlar kadar, Allah’a giden yol vardır.”

Bab’Aziz

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X