Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

FSM’de yanmayan sokak lambaları

FSM de Cumhuriyet Mahallesi Nilüfer Hatun Caddesi’nde (FSM Bulvarı hastane alanından Podyumpark’a inen caddede) 10 gündür (7 TEMMUZ 2016 Bayramın son gününden itibaren) sokak lambalarının bir kısmı yanmamaktadır. Bir kaç defa arıza kaydı (4050622-4060950-4065101-4065296-4071160 No’lu arıza kayıtları) vermemize rağmen hiçbir gelişme ve çalışma olmayıp arıza da giderilmedigi gibi konu hakkında geri dönüş de olmamıştır. Yetkililerin bu soruna bir an önce çözüm bulmasını istiyoruz. Saygılarımla. Şimdiden teşekkürler

Sedat BALLISOY

 

Hız kesici istiyoruz

 

Bizler, Hüdavendigar Mahallesi Doburca Caddesi üzerinde yer alan ‘Güven Birlik Sitesi ve ‘Başak Sitesi’ sakinleri olarak, özellikle akşam saatlerinde otomobillerin tıpkı ralli yapar gibi hızlı gitmesi ve bu hız neticesinde çıkardıkları yüksek sesten oldukça şikâyetçiyiz.

Buradan yetkililere sesleniyor ve rica ediyoruz.

Başak Sitesi ve Güven Birlik Sitesi’nin önündeki yola bir kaç tane hız kesici (kasis) konmasını istiyoruz. Konacak olan hız kesiciler, hem araçların hızlı gittiği için oluşturacağı can ve mal kaybını önlemiş olacak hem de yüksek sesten bizleri kurtaracaktır.

Saygılarımla.

Ümmühan ŞAHİN

 

Babasultan Musa Coşkun İlkokulu

 

Günay Bey, iyi günler. Sesimizi bir tek sizin aracılığınızla duyurabiliyoruz. Bunun için teşekkür ediyoruz.

Okulumuzun bahçesi BUSKİ’nin altyapı çalışmaları sebebiyle öğrencilerimizin kullanamayacağı duruma gelmişti. Zeminin bozukluğundan ötürü öğrenciler düşmekte hatta bir gün engelli öğrencim arabası ile düşüp bacağını kırmıştı.

Büyükşehir Belediyesi’nden ricamız okul bahçesini öğrencilerin kullanabileceği şekilde yapmasıdır.

Yoksa Babasultan Köyü bu hizmete layık görülmüyor mu? Hiç olmazsa bozulan yeri yapsınlar. Saygılarımızla.

Babasultan Okul Aile Birliği

 

Yenikaraağaç Mahallesi’nde altyapı çalışması başlamıştır

 

Olay Gazetesi 29/6/2016 tarihli Söz Sizde Köşesi’nde, “BUSKİ’nin mahareti” başlıklı yazı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

İlgi yazıda bahsedilmekte olan Karacabey İlçesi, Yenikaraağaç Mahallesi’ndeki, tamamlanan cadde ve sokakların altyapı çalışmalarına başlanılmıştır. Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Bursa Büyükşehir Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X