Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Gerektiğinde takviye seferler devreye girmektedir

Olay Gazetesi 11/10/2016 tarihli Söz Sizde köşesinde, “B/33K üç mahalleye yetmiyor” başlıklı yazı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

Tüm büyükşehirlerde olduğu gibi toplu taşımada zirve saatlerde, gün içi hizmet konfor seviyesinin tam olarak sağlanması mümkün olamamaktadır. Yolcu sayılarındaki değişiklikler Bütünleşik Bilet Sistemi verilerinden takip edilmekte ve yoğunluğa bağlı olarak gerektiğinde kısa vadede takviye seferler devreye girmektedir. Uzun vadede ise mevsimsel değişikliklere bağlı olarak planlama yapılmaktadır. 19 Eylül tarihinde okulların açılması ve tren sefer saatlerinin değişmesiyle birlikte B/33-K hattında hizmet veren toplu taşıma araçlarının da sefer saatlerinde düzenleme yapılmıştır. Ayrıca, bu hattın tüm hafta için Uludağ Üniversitesi İstasyonundan son kalkış saati 23.00’tür. Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Büyükşehir Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

 

İndirimli kart iptaline Açıköğretimlilerden tepki
 

Büyükşehir Belediyesi’ne selam ile başlamak istiyorum. Zor bela harç paralarını yatırırken ve ülkemizin okumama seviyesini yükseltmeyi düşünürken şimdi de Büyükşehir Belediyesi’nin meclis kararıyla aldığı 25 yaş üstü öğrencilere indirimli kart uygulanması iptali biz Açıköğretim Fakültesi öğrencilerini derinden üzmüştür. Ayrıca öğrenmenin yaşının olmadığı öğrencide de okumanın yaşının olmadığını belirtmek istiyorum. Büyükşehir Belediyesi’nin, özellikle de Başkanımız Recep Altepe’nin eğitime her zaman verdiği desteği biliyor ve takdir ediyoruz. Fakat Başkanımızın bu konudan habersiz olduğunu düşünüyoruz ve binlerce Bursalı Açıköğretim Fakültesi öğrencisi olarak bu kararın iptalini rica ediyoruz.

Saygılarımızla.

Bir grup Açıköğretim Fakültesi öğrencisi

 

Dobruca yolunda kapanan sokak ile ilgili Büyükşehir’den yanıt
 

Olay Gazetesi 06/10/2016 tarihli Söz Sizde köşesinde, “Dobruca yolunda kapanan sokak” başlıklı yazı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

Çekirge Mahallesi Çizgi Sokak 3 numaralı binanın evsel pis su giderindeki patlamanın orada çalışma yapan firma tarafından yapıldığı tespit edilmiştir. Konuyla ilgili arızanın giderilmesi Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü uhdesindedir. Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Büyükşehir Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

 

Büyükşehir’den şikâyetle ilgili bilgi açıklaması
 

Olay Gazetesi 13/10/2016 tarihli Söz Sizde köşesinde, “Arıza bildirdim ama hâlâ kimse gelmedi” başlıklı yazı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

İlgi yazıda bahsedilmekte olan konu, şikâyet sahibi ile görüşülmüş olup, kanal sorununun kendileri tarafından giderildiği bilgisi alınmıştır. Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Büyükşehir Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X