Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Güllük Mahallesi’nde baz istasyonu sıkıntısı

Mahallemizde son yıllarda yaşanan felç, beyin kanaması hastalıkları çoğalmaya başladı. Bunun yanı sıra vücut direncimizi hissetmiyoruz, eskisinden daha kötü durumdayız.

Güllük Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde bulunan Ortabağlar Güllük PTT Şubesi’nin karşısında bir apartmanın çatı katında mevcut olan baz istasyonunun mahallemizdeki insanlara zarar verdiğini düşünüyoruz.

Bu konuyla ilgili yetkililerin dikkatini çekmek ve baz istasyonundan rahatsız olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Güllük Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde bulunan baz istasyonunun bir an önce kaldırılmasını istiyoruz. Bu konuyu sağlık açısından ciddiye alan sorumlu kişilerin olduğuna inanıyor ve gerekli önlemlerin alınacağını ümit ediyoruz.

Saygılarımla.

Yigitcan Türkmen

 

Büyükşehir Belediyesi’ne ve UKOME’YE teşekkür

 

Sayın Günay Yumruktay, 12 Ocak 2017 tarihinde Söz Sizde köşenizde yayımlamış olduğunuz “Kavşak kapandı vatandaş mağdur oldu” okur şikâyeti ile Zafer Mahallesi olarak mağduriyetimizi belirtmiştik.

Siz de, vatandaşın sesi olarak köşenizde bu mağduriyetimizi yazıp yetkililere sesimizi ulaştırdınız. 15 Ocak 2017 sabahı itibarıyla bu mağduriyetimiz giderildi. Söz konusu 91 ve 91/G No’lu Terminal otobüsleri istediğimiz güzergâhtan çalışmaya başladı.

Size ve vatandaşın mağduriyetini gideren Büyükşehir Belediyesi yetkililerine, UKOME Kurulu’na ve BURULAŞ’a Zafer Mahallesi sakinleri adına teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla.

Zafer Mahallesi sakinleri adına

Mümin Koçak

Mehmet Gümüştekin

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X