Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Güneş Parkı’ndaki molozlar temizlendi

8/6/2017 tarihli köşenizde yayımlanan “Değirmenlikızık Mahallesi’nin Park ve Çevre Sorunu” başlıklı, Güneş Parkı’nda bulunan moloz atıklarının temizlenmesini talep eden okurun şikâyeti incelenmiştir. 

Şikâyete konu olan yerde  eski kulübe kaldırıldıktan sonra Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince moloz atıkları temizlenmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Yıldırım Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

Yıldırım Belediyesi’ne Hacivat Mahallesi’nden teşekkür
 

Günay Bey, 4 Haziran 2017 tarihinde Söz Sizde köşenizde “Sokağın Ortasında Asfalt Çöktü” başlığıyla yayımladığınız okur şikâyetimiz, yayından hemen sonra Yıldırım Belediyesi ekipleri tarafından gerekli inceleme yapılıp, tekrar asfaltlanmıştır. Yıldırım Belediyesi’ne ve Fen İşleri Birimi’ne aracılığınızla sokak ve mahalle sakinleri adına teşekkür ediyoruz.

Mahalle sakinleri adına

Erol Akyüz

 

Kentsel dönüşüm ve kesilen ağaçlar
 

Nilüfer ilçesinde “kentsel dönüşüm” tüm hızıyla sürüyor. 20-25 yıllık, bazı yerde10-15 yıllık siteler birbiri ardına yıkılıyor.

Kentsel dönüşüm yapılan sitelerin bahçesindeki 10-20 yıllık çamlar ve çeşitli ağaçlar da dönüşümden payını alıyor ve oduna dönüşüyor.

Kentsel dönüşüm projelerine onay veren Büyükşehir Belediyesi site bahçelerindeki ağaçları kurtarıp, yeni yapılan parklara dikmeli ve ağaçların kurtarılmasını sağlamalıdır.

Ekrem Hayri Peker

Kimya Mühendisi

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X