Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Gürsu` da 2-G ve 91-G çilesi

Gürsu` dan Terminal`e giden 91/G hatlı otobüs saat başı, Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi` ne giden 2/G hatlı otobüsler ise 20 dakikada bir hareket etmekte. Ancak sabah ve akşam saatlerinde bu iki otobüse de binmek imkansız.
Hem 91/G hem de 2/G çoğu zaman duraklarda durmaya gerek duymadan gitmekteler. Tabii bir de hafta sonları yaşadığımız benzer sıkıntılar var. Sefer sayıları azalan otobüslerde aynı çile hafta sonları da devam etmekte.
Gürsu yoğun göç alan ve nüfusu hızla artan bir ilçe. Öğretim döneminin başlamasıyla yolcu yoğunluğu daha da arttı. Buna rağmen sefer sayısında artış olmaması yolcuları perişan ediyor. Sadece yolda kalanlar değil, otobüse zar zor kendini atabilenler de sıkıntılı. Öyle ki otobüslerde kalabalık yüzünden nefes almak dahi güçleşiyor.
UKOME yolcu yoğunluğunu dikkate alarak yukarıdaki hatlarda yaşanan sorunu bir an önce gidermelidir. Aksi durum her gün aynı çileninin yaşanmasına neden olacaktır. BURULAŞ` ın da  bu konuda ilgisini bekliyoruz.
Melike BALABAN
 
 
Hasar gören direk yenilenecek
 
 
Gazetenizin 8 Ekim 2014 tarihli sayısındaki köşenizde ‘Yanmayan lambalarla ilgilenilmiyor’ başlığıyla hizmet alanımıza giren bir şikayete yer verilmişti. Yazıda Nilüfer İlçesine bağlı 23 Nisan Mahallesinde belirtilen sitenin yanındaki aydınlatmaların yanmadığı ve aynı sokakta araç çarpması sonucu eğimli duran elektrik direği ile ilgili gerekli çalışmanın yapılması istenmektedir.
Konuyla ilgili yaptığımız incelemede; ilgili müşterimize ait Şirketimize ulaşan yazılı bir başvuruya rastlanmamıştır. Yayınlanan haber üzerine aynı gün içerisinde Nilüfer İşletme Müdürlüğümüze bağlı teknik ekiplerimizce yerinde yapılan inceleme neticesinde; belirtilen sokak aydınlatma arızası giderilerek, yanar hale getirilmiştir. Ayrıca araç çarpması sonucu hasar gören elektrik direği iş programımıza alınmış olup eğimli direğin yerine en kısa sürede yeni direk konulması sağlanacaktır. 
Şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleriniz için bize [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. UEDAŞ olarak halkımızın problemlerinin bize ulaşmasında aracılık ettiğiniz için sizlere, problemin tespitindeki yardımlarından dolayı okurlarınıza teşekkür ederiz. Halkımızın sesine kulak vermeye devam edeceğiz.
ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.
Kurumsal İletişim Müdürlüğü
 
Mahallemiz sorunlarla boğuşuyor
 
 
Osmangazi ilçesine bağlı Kiremitçi Mahallesi`nde oturuyorum. Mahallemizde sosyal yaşam alanları yok. Çevre düzenlemesi olmayan, araçların gelişi güzel park ettiği terk edilmiş bir mahallemiz var. Yaklaşık 20 gün önce yağan yağmurlardan dolayı asfaltlarda patlamalar var, rögar kapakları yoğun yağıştan dolayı taşıyor, her yer lağımların pis kokularıyla berbat oluyor.
Malumunuz şu günlerde de yağışlar devam ediyor. Bu da çekilen sıkıntıların devam edeceğine işaret. Sıkıntıları  muhtarımıza bir kaç kere kez ilettiğimde ilgileneceğini söylese de bir yaptırımda bulunmadığına şahitlik ediyoruz. Mahallemizi yetkililerin acilen ziyaret edip, yerinde yaptırımlar ve tespitlerle sorunları çözmelerini bekliyoruz.
Bir vatandaş

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X