Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Gürsu Kavşağı otopark alanı gibi

Fotoğrafta görülen yer Gürsu Kavşağı otobüs durağı… Görüldüğü gibi, otobüs durağı işgal edilmiş. Yolcu otobüsünün buraya yanaşması imkânsız.

Her gün yaşadığım bir olay artık bu. Otobüs yine yolcusunu yolun ortasında indiriyor veya alıyor…

Bunun hiçbir yaptırımı yok mudur? Hiç önlem alınamaz mı? Denetimi yapılamaz mı?

Ankara yolundaki otobüs duraklarında genelde yaşanan bir durum bu. Ya minibüsler tarafından işgal altında ya da fotoğraftaki gibi birileri tarafından araçlarının park yeri olmuş.

Yetkililerin bu konuya bir an önce çözüm bulmasını bekliyoruz.

Saygılarımızla

Bir okur

 

Arızalı rögar kapağı

sitenin huzurunu kaçırdı

 

Hüdavendigar Mahallesi Doburca Caddesi üzerindeki Güven Birlik Sitesi önünde arızalı bir rögar kapağı var. Her araç geçişinde, büyük ses ve gürültü yapıyor. Özellikle akşam saatlerinde çıkan sesten site sakinleri olarak büyük rahatsızlık duyuyoruz. Konuyu yetkililere bildirmemize rağmen şu ana kadar bir çözüm bulamadık. Rögar kapağının tamiri konusunda gerekenin yapılmasını istiyoruz.

Harun Şahin

 

İpekçilik Caddesi ilgi bekliyor

 

Bursa’nın en merkezi yerlerinden biri olan İpekçilik Caddesi’nin hali yıllardır bir çok köy yolundan ne yazık ki daha beter durumda. Bunca zamandır neden görmezden gelindiğini, gerekli çalışmaların neden yapılmadığını merak ediyoruz. İlgililerden bu bölgeye ilgi bekliyoruz. Saygılarımızla.

Bölge sakinleri

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X