Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Gürsu’da hummalı çalışma

Gürsu Belediyesi’nce, ilçedeki kamu kurumlarında yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmalarıyla kamusal alanlar daha konforlu hale getiriliyor.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri, Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü, okullar, camiler, sağlık ocakları ve benzeri kamu kurumlarında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor.

İlçedeki kamu binaları ve okulların bahçelerinde çevre düzenlemeleri, yeşillendirme ve boyama çalışmaları yapılıyor. Kurumların bahçe düzenlemeleri ve ağaç budama işlemlerinin de yapıldığı çalışmalarla binalar gri tonların soğukluğundan kurtarılıyor.

Hızla nüfusu artan ve büyüyen Gürsu’daki bu çalışma, kamu hizmetlerinin kalitesine konfor katması açısından önemli ve güzel bir hizmet.

Gürsulu bir vatandaş olarak, yapılan hizmetleri takdir ediyor ve hemşerilerimizin de bu anlamda çevreyi korumakta daha duyarlı olmalarını diliyorum.
Saygılarımla.

Gürsulu okurunuz

Otobüslerdeki engelli rampası ve engellilerin sıkıntısı

BURULAŞ’a ait birçok otobüste engelliler için rampa bulunuyor.

Gayet güzel ve olması gereken bir durum.

Ancak, gelin görün ki, bu otobüslere tekerlekli sandalyeli bir engellinin binmesi sıkıntılı oluyor genelde.

Şayet yanında refakatçi biri yoksa tekerlekli sandalye ile otobüse binmek isteyen engelli mutlaka çevresindeki veya otobüs içindeki vatandaşlardan rampayı kaldırıma veya yola indirmek için yardım almak zorunda kalıyor.

Doğal olarak, engelli kişi kendisini mağdur hissediyor ve yardım almak zorunda kaldığı için de mahcup oluyor.

Bu konuda otobüs şoförlerinin ve BURULAŞ yetkililerinin daha duyarlı olmasını ve tekerlekli sandalye ile binmeye çalışan yolcuya herkesten önce yardımcı olmalarını rica ediyorum.

Bir vatandaş

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X