Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Gürsu’da toplu taşıma araçları dezenfekte edildi

Gürsu Belediyesi temizlik ekipleri, Gürsuluların koronavirüs salgınından korunması için yapılan çalışmalar kapsamında ilçedeki minibüsler, taksiler ve duraklar dezenfekte edildi. koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında, ilçede hizmet veren tüm toplu taşıma araçlarını dezenfekte edildi.

Kargo şirketleri ve personeli hijyen konusunda daha duyarlı olmalı

Günay Bey, iyi günler diliyorum. Yıldırım ilçesinde ikamet etmekteyim. Pandemi ile birlikte dışarı çıkamayanlar internet aracılığıyla alışverişe yönelmiş durumda. Bu da haliyle kargo şirketlerinde aşırı bir yoğunluğa sebep olmakta. Durum böyle olunca kargo firmalarının hijyen konusunda çok daha dikkatli olmaları gerekiyor. Maalesef çevremde gördüğüm kadarıyla da kargo getiren elemanlarda bu dikkati gözlemleyemiyoruz. Bir çoğunda eldiven ve maske yok.  Bu konuda kargo firmalarından ricamız kargo getirirken lütfen maske ve eldiven konusunda duyarlı olsunlar.  Hem kendi sağlığınız hem de müşterinizin sağlığı için hijyen çok önemli.
Saygılarımla
Bir okur

Kaldırımlardaki tabiatın güzelliği

Korona günlerinde sokağa çıkma yasağı kısıtlamalarıyla insanlar sokaklardan çekilince tabiat döngüsü nasıl da normale dönüyor. Doğa kendini yeniliyor.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X