Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Güzelyalı’da kiralamak yasaktır tabelasının altında şezlong kiraya vermek

Havalar ısındı. İnsanlar fırsat buldukça deniz kenarlarına, sahillere gitmeye başladı. Güzelyalı sahili de rağbet gören yerlerden. Ancak, çevredeki kafeteryalar sahil boyunca koydukları şezlongları kiraya vermeye, masalar koymaya başladı bile.

Her sene vatandaşın yaşadığı bu sıkıntı yine başladı maalesef. Sahilleri birileri işgal ediyor, şezlonglar kiralanıyor, kendi mülkü gibi davranıyorlar. Hatta öyle ki bu cesareti nereden alıyorlarsa ‘Sahiller Halkındır Şezlong Kiraya Vermek Yasaktır’ tabelasının önünde yapabiliyorlar bu işi.

Vatandaşı zor durumda bırakıyorlar.

Büyükşehir Belediyesi’nin ve Mudanya Belediyesi’nin ne yazık ki her yıl yaşanan bu durumu şimdiden önlemesini, aldığı kararları tavizsiz bir şekilde uygulamasını rica ediyoruz.

Sahiller halkındır, halkın hizmetine sunulmalı.

Saygılarımla.

Rami Tunalı

 

Çocuk parkı ve otoparkımız ne zaman yapılacak?

Osmangazi ilçesi Demirtaş Sakarya Mahallesi 871. Sokak ile 1. Zafer Caddesi arasında kalan alan Osmangazi Belediyesi imar planında çocuk parkı ve bölge otoparkı olarak görünmekte.

Daha önceki başvurduğumuz dilekçelerimize verilen yanıtlarda 2019 yılında yapılacağı belirtilmişti.

Halihazırda bugüne kadar herhangi bir girişim olmadığına göre acaba imar planında görülen çocuk parkımız ve otoparkımızın ne zaman yapılacağını Osmangazi Belediyemize soruyoruz.

Şimdiden verecekleri sevindirici yanıtları için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Bölge sakinleri

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X