Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Halk plajı kaderine terk edilmiş

Köşe Yazısını Dinle

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi sınırları içindeki Mudanya- Mesudiye Plajı’na gittik. Ancak, fotoğraflarda da görüldüğü gibi sahil pislik ve bakımsızlık içerisinde. Sahilde içme suyu için bir yer bile yok. Çok daha ilerideki camiye gidip oradan su içmeniz gerekiyor. Tuvalet kapalı. Duş alma kabinleri yok. Kısacası tatile gidemeyen, hafta sonları vatandaşın sahil diye gidebileceği sakin bir yer olarak tercih ettiği Mesudiye Plajı’nın hali de içler acısı.

Bildiğim kadarıyla Bursa’daki sahiller Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında, ancak gerekli önem ve titizliliğin gösterilmediğini gördük.

Büyükşehir Belediyesi’nden ricam, bizim gibi orta halli insanların deniz hasretini giderdiği bir yer olan bu plaja gerekli önem ve titizlik gösterilsin.
Bir okur

Süperonline’dan 1 aydır nakil işlemimi yapmasını bekliyorum

Günay Bey, size Kestel ilçesi Yenimahalle’den ulaşıyorum. Bir aydan fazladır internet sağlayacım olan Süperonline ile sorun yaşamaktayım.

Şöyle ki, Yıldırım ilçesi Ortabağlar Mahallesi’nden Kestel’e taşındım. Haliyle nakil işlemi için Süperonline’a başvurdum.

Yetkili servise yönlendirdiler, ancak  haziran ayından bu yana hâlâ internetim bağlanabilmiş değil.

Müşteri Hizmetleri, yetkili servise, yetkili servis müşteri hizmetlerine konuyu paslayıp duruyorlar.

En sonunda ‘ücreti neyse onu da karşılayacağım, yeter ki artık gelin bağlayın şu interneti’ dedim.

Ancak ağustos ayına girdik ne gelen var ne giden.

Üstüne üstlük kullanamadığım internetin parasını da ödemek zorunda kaldım bu arada.

Söz Sizde köşesi aracılığıyla tekrar Süperonline yetkililerine sesleniyorum, böyle müşteri hizmeti olmaz, nasıl hizmetinizden memnun olmamızı bekliyorsunuz bu durumda. Lütfen en kısa sürede internetimi bağlayın artık.

Şeref Tetikçi

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X