Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Hamitler TOKİ 2. Etap’ta ısınma sorunu çözülemiyor

Günay Bey merhaba. Hamitler TOKİ 2. Etap’ta ikamet etmekteyim. Bizim yıllardır süren bir sıkıntımız var ve bir türlü çözülemiyor. Sonuçta mağdur olan biz oluyoruz.

Hamitler TOKİ 2. Etap’ta her sene ısınma sorunu yaşıyoruz. Kasım ayına girdik ve hâlâ burada doğalgaz yok. Çünkü yönetim krizinden dolayı doğalgaz ücreti ödenmediği için doğalgazımız kesik durumda. Birilerinin işgüzarlığı mı, yönetim hevesliliğinden mi nedir bilmiyoruz artık ama yıllardır süren bir yönetim krizinin mağduru olarak kış gelince hep aynı sorunu yaşıyoruz.

Her yıl düzenli olarak aiadatını ödeyen bizler, yönetici krizinin mağduru oluyoruz. Havalar soğuk, önümüzdeki günlerde daha da soğuyacak, küçük çocuğu olan var, yaşlısı, hastası olan insanlar var burada. Ve elimizden bir şey gelmiyor. Soğuktan hasta olacağız artık. Niye? Çok başlı yönetim yüzünden.

Bu konunun çözümü nasıldır bilmiyorum ama ilgililerden ve yetkililerden rica ediyorum. Lütfen, Hamitler TOKİ 2. Etap’taki bu sorunumuza bir çözüm bulunsun.

Yönetici krizi ayrı bir sorun, aidatını ödemeyenler ayrı bir sorun, onların yüzünden bizlerin mağdur olması ayrı bir sorun.

Devlet mi el atar bu işe, kayyum mu atanır, nasıl olur bilemiyoruz. İçinden çıkılmaz bir hal aldı. Sizin aracılığınızla yetkililere sesleniyor ve bu sorunumuza çözüm bulmalarını bekliyoruz.

Saygılarımla.
Hamitler TOKİ 2. Etap bir grup mağdur adına
Murat BALI

Havuzlupark’a gittim, 2 ay bakımda olmasına rağmen hiçbir şey değişmemiş

Önceki akşam 2 aydır bakım için kapalı olan Havuzlupark’a gittim, abone oldum ve havuzdan yararlanmaya başladım. Fakat önceki yıllarda havuz girişindeki girenlerin temizleneceği duş yerinde yoktu. Havuza girenlerin tamamı duş almadan kirli vücutlarıyla giriyordu. Bunca zaman geçmiş ama bir türlü havuza her nedense duş takılamamış. Görevlilere sordum adeta azarlar gibi cevaplar aldım.

Denetleme mekânizması yok mudur? Havuzun soyunma dolapları 50 yıllık tenekeden. Oturup soyunacak 2 tane 1’er metrelik oturma yeri var. WC’lerin muslukları bozuk devamlı su akıyor. Yan kapıdan havuzun altındaki boruların geçtiği tamirat odasına görevliye bakmaya girdim kimseler yoktu.

Ancak, hakkını vermek lazım yerler, tüm alet edevat, borular süper temiz, bal dök yala. Bakımdan sorumlu görevliye helali hoş olsun.

Saygılarımla.
Refik Başaran

Mahalledeki metruk bina tehlike arz ediyor

Merhaba Günay Bey. İznik Boyalıca Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Burada metruk, hatta enkaz bir bina var. Atatürk Caddesi üzerinde. Virane halde. Buradan mahalleye fare dağılıyor. Hem görüntü kirliliği, hem çevre sağlığı açısından tehlike arz ediyor.

İznik Belediyesi yetkililerinin bu konuda yardımcı olmasını istiyorum. Gereğinin yapılacağını ümit ediyor, saygılar sunuyorum. İyi çalışmalar.
İznikli bir okur

Sahilde bulunan WC kullanılamaz durumda, bakımsız

Merhaba…Gemlik ilçesinde yeni sahilde bulunan belediyeye ait ücretsiz bir tuvalet bulunmaktadır. Güzel düşünülmüş bir hizmet ama, bu WC bakımsız, harabe durumda. Çalışan temizlikçi arkadaşlar vardır. Fakat WC’nin durumu berbat. Dışarıdan geçen WC’nin içindekini görebiliyor. Çeşmeleri bozuk ve sular günlerdir boşuna akıp gidiyor. Buranın hiç mi bakımı yapılamaz, hiç mi muslukları tamir edilemez anlamak mümkün değil. İlgililerin ilgilenmesi dileğiyle.
Bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X