Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Haşim İşçan Bisaş Parkı’ndaki konteyner kaldırıldı ama…

22 Eylül 2020 tarihinde Söz Sizde köşesinde yayımlanan “Belediyenin Bıraktığı Konteyner Çocukların Güvenliği Açısından Büyük Risk Oluşturuyor” başlıklı yazım üzerine belediye ekipleri Haşim İşçan Bisaş Parkı’ndaki çocuklar için tehlike yaratan konteyneri bulunduğu yerden kaldırdı.

İlgililere teşekkür ederim.

Ancak, sorun tam anlamıyla çözümlenmiş değil, çünkü bu defa parkın içine ağaçlar arasında brandadan çadır kondurmuş birileri.

Ayrıca, yetkililerin dikkatini çekmek istediğim bir diğer konu da bu parkta maalesef ışıklandırma yok denecek kadar yetersiz.

Büyükşehir Belediyesi’nin değerli yetkililerinin bu parkla ilgili ciddi anlamda bir çalışma yapmaları gerektiğini düşünüyorum.

Semt sakini

Cenk Olcaytuğ

 

ATM kullanmasını bilmeyen yaşlılar işlem ücretinden yakınıyor

Günay Bey, ben emekli bir vatandaşım. Pandemi sürecinde faturalarımızın ödemesini banka şubesinden yapamıyoruz ATM’ye yönlendiriliyoruz. ATM’yi kullanmayı bilmediğimizden bu defa PTT’ye gidiyoruz ödeme yapmak için. Ancak burada da ek işlem ücreti ile karşılaşıyoruz. Doğalgaz faturası öderken 2,5 TL, su faturası öderken 3 TL gibi bir işlem ücreti alınıyor.

Ben ve benim gibi ATM’yi kullanamayan birçok arkadaşımız var. Mecburen PTT’ye gidiyoruz. PTT’den ricamız işlem ücretinin biraz makul düzeyde olması.

Şimdiden çözüm odaklı davranıp, işlem ücreti konusunda yardımcı olacakları için PTT’ye teşekkür ediyorum.

Emekli bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X