Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Hastanenin oksijen tankerinin sesinden uyuyamaz olduk

Biz Yıldırım ilçesinin Siteler Mahallesi’nde oturmaktayız. Mahallemizde Göğüs Hastanesi’nin B Blok bulunuyor.

Son zamanlarda hastalara oksijen temin etmek için fotoğrafta da görüldüğü gibi bir tanker diktiler.

Onu gören sanki uzaya hareket edecek gibi bekliyor, bu tankere oksijen basılınca yandaki apartmanda oturanlar tedirgin oluyor. Hatta o apartmanda misafir varsa hemen kaçmaya kalkıyor ne oluyor diye…

Geçenlerde gecenin 01.00’inde ne olduysa oksijen  vanası açıldı o tarafta oturan komşular ne oluyor diye kimi pencerelere kimi balkonlara koştu.

İnsanların bağrışları sonucu bir tane personel geldi vanayı kapattı. Uykulu uykulu milletten özür diledi…

Diyeceğim şu ki daha önce tüpler geliyordu tangur tungur sesler vardı şimdi ise uzay tüpü mü diyelim tanker mi diyelim, bir acayip hal aldı durum.

Hastanenin başhekimine, Kamu Hastaneleri Birliği’ne, Sağlık Müdürlüğü’ne, Valilik’e sizin köşenizden seslenmek istiyoruz, lütfen çare bulunsun bu duruma. Vatandaş rahat rahat otursun geceleri rahat uyusun. Yetkililere şimdiden teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla. 

Siteler Mahallesi sakinleri

 

Vatandaşın şikâyeti ivedilikle çözüldü

 

3/8/2017 tarihli gazetenizdeki köşenizde yayımlanan “Çöplüğe Çevirdiler” başlıklı, Ertuğrulgazi Mahallesi 1000 Konutlar bölgesinde Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince gereken temizlik çalışması yapılmıştır.  Yıldırım Belediyesi olarak çevreye duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Yıldırım Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü     

 

 

 
 
 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X