Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Hayvan dışkısından parkta çocuğumu gezdiremedim bile

Günay Bey iyi günler. Yıldırım ilçesinde bulunan Namazgâh Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Önceki gün havanın da güzel olmasını fırsat bilerek küçük oğlumla Namazgah’ta bulunan Namazgâh Çocuk Parkı’na gittik.

Ama ne yazık ki, çocuğum bu parkta ne oynayabildi ne de gezebildik.

Fotoğrafta da görülebileceği gibi yetkililer gerekli uyarı tabelalarını koymuşlar. Belli ki neler olabileceğini tahmin etmişler. Ama inanın, kedi köpek pisliğinden bu parkta çocukların oynaması, eğlenmesi mümkün değil. Bu nasıl bir hayvanseverliktir anlayamadım. Ben de hayvanseverim , tamam hayvanseverliğe bir şey diyeceğim yok, ama o parka küçük çocuklar oynamaya geliyor. Küçücük çocuklar, sizin hayvanlarınızın dışkıları arasında oynamak zorunda mı?

Öte yandan Namazgâh alanı, ramazan ayında teravi için gelen insanlarla doluyor. Bu yeşil alanların bu şekilde kirletilmesi ne derece doğrudur?

Hayvanseverlerin, evlerinde hayvan bakanların ve yetkililerin bu konuda gerekli duyarlılığı göstereceğini, mutlaka bir çözüm bulacaklarına inanıyor, şimdiden teşekkür ediyorum.

Saygılarımla

Tülin K.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X