Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Hayvanat Bahçesi’ni online olarak bulunduğunuz yerden izleyebilme keyfi bir başkaydı

Bursa Büyükşehir Belediyesi pandemi sürecinde Evde Hayat Var sloganıyla başlattığı uygulamalardan biri de Bursa Hayvanat Bahçesi’ne gitmek isteyip de gidemeyen çocuklar için hayvanat bahçesine yerleştirdiği kameralarla evinizde, bulunduğunuz yerde online olarak hayvanat bahçesini izleyebiliyorsunuz.

Evde kalan çocuklar tarafından bu uygulama çok sevildi ve hatta büyükler dahi ilgi gösterdi diyebilirim.

Oturduğunuz yerden Hayvanat Bahçesi’ndeki penguenlerin havuzda yüzdüklerini , gergedanların veya su kuşlarını bulundukları ortamda izleme imkânı bulabiliyorsunuz.

Öncelikle böyle bir hizmeti sunduğu için çocuklarımız ve kendimiz adına Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum.

Öte yandan, canlı yayın yapan 7 kameranın daha da artırılması önerimin de Büyükşehir Belediyemiz tarafından değerlendirilmesini rica ediyorum.

Saygılarımla.

Bir okur

 

Bunu biliyor musunuz?

Pek çok havayolu şirketinin açıkladığı rakamlara göre hava en çok tüketilen içecek domates suyu. Örneğin Luftansa her yıl yolcularına 1.7 milyon litre domates suyu ikram ediyor. Peki bunun nedeni ne? Yapılan bilimsel araştırmaya göre, havada nemin az olması, düşük hava basıncı uçakta içtiğimiz şeylerin tadının farklı olmasına neden oluyor. Bu da domates suyu gibi baskın lezzetlerin yolcular tarafından daha fazla tercih edilmesine neden oluyor. 

 

Günün Sözü

“Ya sırtımıza alıp taşıyoruz ya da ayağımızın altına alıp çiğniyoruz. Öğrenemedik bir türlü yan yana yürümeyi…”

Ömer Hayyam

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X