Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Hurdacılar pazarında denetim gerekli

Günay Bey, Anadolu Mahallesi Zafer Spor Tesisleri’nin karşısında bulunan ve pazar günleri kurulan hurda pazarında denetim eksikliği var. Büyükşehir Belediyesi Geri Dönüşümcüler Derneği’ne tahsis etmiş burasını ancak denetimsizlikten çevre sakinleri durumdan rahatsız oluyor. Yüksek sesle müzik yayını yapılıyor. Hemen yakınında bulunan spor tesisindeki gençler de durumdan rahatsız oluyor.

Gerek Büyükşehir Belediyesi’nden gerekse de dernek yöneticilerinden ricamız, çevre sakinlerini rahatsız etmeyecek şekilde denetimlerin yapılması, çevre ve görsel kirliliği önleyici tedbirler almaları.

Semt sakini okur

 

Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası’ndan açıklama

 

Günay Bey iyi günler. 14 Mart 2020 tarihinde Söz Sizde köşenizde yayımlanan “Hijyen Konusunda Özel Halk Otobüsleri ve Servis Taşımacılığı Ne Durumda?” başlıklı yazı üzerine Bursa Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası olarak kamuoyunu bilgilendirmek adına, 16 Mart 2020 Pazartesi günü Büyükşehir Belediyemiz ve BURULAŞ nezdinde tüm araçlarımızda dezenfekte işlemi yapılacağı bilgisini paylaşmak isteriz.

Odamız, hijyen konusunda halk otobüslerinde gerekli tüm çalışmaları yapmaya devam edecektir.

Okurlarınızın duyarlılığından dolayı da ayrıca teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Ramazan Çalan

Bursa Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkan Vekili

 

Halı sahada bakım-onarım en kısa sürede başlayacak

 

1 Mart 2020 tarihli gazetenizin Söz Sizde köşesinde yayımlanan “Halı Sahada Değişen Bir Şey Yok” başlıklı okur şikâyeti incelenmiştir.

Fidyekızık’ta bulunan halı sahanın tadilat işlemleri, Belediyemiz Spor İşleri Birimi ve Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü’nün çalışma programına dahil edilmiştir. Bakım-onarım çalışmaları kısa süre içerisinde başlayacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

 

Yıldırım Belediyesi

Koordinasyon İşleri Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X