Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

İhsaniye Mahallesi’ndeki Üç Fidan Parkı’nda hoş olmayan durum

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey öncelikle merhabalar.

Köşenizde yazmış olduğunuz yazılar sayesinde tüm Bursalı vatandaşların sesi oldunuz.

Emeklerinizle Bursa’nın ve vatandaşların sorunlarının ne kadar hızlı çözüldüğüne hepimiz şahidiz.

Nilüfer İhsaniye Mahallesi’nde oturan bir baba olarak tüm mahallemizin ortak sorunu olan bir durumu dile getirmek, Nilüfer Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi‘ne seslenmek isteriz.

Üç Fidan Parkı’nda sabah akşam fark etmeksizin vakit geçiren insanların parkın her köşesini umumi tuvalet haline getirmesinden muzdaripiz.

İhtiyaç gideren gençleri görmekten, idrar kokusu duymaktan çocuklarımızla yürüyüş yapamaz, parkın yakınından geçemez olduk.

Nilüfer gibi bir ilçede böyle bir görüntüye ve duruma maruz kalmak çok acı ne yazık ki.

Size ihtiyaç gideren insanların fotoğraflarını da göndermek isterdim ama ahlaki olarak içim elvermedi.

Sizden isteğim mahallemizin sorununu dile getirmeniz ve gerekli mercilerin bu tuvalet sorununu çözmesi. Bursa’nın en nezih mahallelerinden birinin parkında tuvalet olmaması çok ilginç.

Mahalle sakinleri adına şehrimizi ve ilçemizi yöneten değerli yetkililerimizin sesimizi duymasını ve gerekli duyalılığı göstererek önlem almalarını, sorunu çözmelerini rica ediyor, iyi günler diliyorum.

Saygılarımla.

Bir okur


Sakarya ve Dumlupınar’a semt pazarı talep ediyoruz

Demirtaş Sakarya Mahallesi ve Demirtaş Dumlupınar Mahallesi toplam nüfusu 19 bin 500’dür. Bölgede her geçen gün nüfus artıyor.

Söz konusu mahallelerin ortak kullanım kolaylığı sağlayacak semt pazarı alanına ihtiyacımız var.

Demirtaş Sakarya Mahallesi 1. Çivit Caddesi üzerinde Osmangazi Belediyesi imar planında pazar alanı olan Ada 10631 parsel pazar alanı olarak ayrılmış. Söz konusu alana çarşamba günleri kurulması amacıyla Demirtaşımıza ilave olarak 3’üncü pazar alanı yapılmasını Osmangazi Belediyemizden talep etmekteyiz.

Mahalle sakinleri


Söz Sizde okurlarının dikkatine!

♦ Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, gunayyumruktay@ olaygazetesi.com.tr, gunayyumruktay@ gmail.com elektronik posta adresi veya sosyal medya hesaplarından da (Facebook- Instagram) ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X