Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

İnegöl Akhisar Mahallesi sakinlerinin PTT’den haklı talepleri karşılanmalı

Köşe Yazısını Dinle

İnegöl ilçesi Akhisar Mahallesi’nde hizmet vermekte olan Akhisar PTT Şubesi 2020 yılından beri kısmi zamanlı eşi ve benzeri görülmemiş bir uygulamayla salı ve perşembe günleri çalışmaktadır.

Akhisar Mahallesi toplu yerleşim yerinden kopuk olup çevresinde Huzur ve Baykoca mahalleleri olmak üzere çevre köyleri ile birlikte birçok ilçe nüfusunun üstündedir!

Yeni İnegöl olarak adlandırılan bölgemizde diğer birçok ATM ve diğer hizmetlerden yararlanma imkânı da yoktur.

Bu sebeplerle bölge halkımız PTT ve diğer devlet hizmetlerinden yararlanamamakta, özellikle yaşlılarımız mağdur olmaktadır. 

Bunun üzerine İnegöl PTT Merkez Müdürlüğü ile yaptığım görüşmede personel eksikliği bahane edilmekte ve yaptığımız gözlemlemelere göre de İnegöl PTT hizmetlerinde gerçekten personel eksikliği olduğu kanaatindeyiz.

Ancak Bursa’da aynı nüfusta veya daha düşük nüfusta olan yerleşim yerinden kopuk mahallelerde dahi olan şubelerin tam hizmet vermekte olduğu da apaçık ortadadır.

Bursa merkeze gittiğimizde hiçbir personel eksikliği olmadığını görmekteyiz.

Artık İnegöl’e Bursa PTT Başmüdürlüğü tarafından personel gönderilmediği kanaatine vardık. 

Bu konuda yetkililerden sesimizi duyarak Bursa’nın en büyük merkez ilçesi olan İnegöl’e de Yıldırım’da, Osmangazi’de, Nilüfer’de ve diğer merkez ilçelerde verilen hizmetin verilmesini Akhisar PTT Şubesi’nin tam hizmet vermesini talep ve rica ediyorum.

Saygılarımla.

Oktay Garip

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X