Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete
Günay Yumruktay / Söz Sizde

İnsan boyunu aşan otlardan çevre halkı oldukça rahatsız durumda

Köşe Yazısını Dinle

IMG20210720072141Öncelikle Bursamızın sorunlarını, vatandaşın soru ve şikâyetlerini yetkili mercilere iletip çözüm konusunda yardımcı olduğunuz için size çok teşekkür ederim.

Size gönderdiğim fotoğraftaki yer Güzelyalı İDO iskelesinden çıktıktan sonra Bursa yoluna giden Dörtçelik Caddesi üzerinden.

Burada annem ve babam oturmakta.

Bölgemizde kentsel dönüşüm kapsamında binalar yıkıldı ve doğal olarak da etrafı harabe gibi oldu.

Yıkılan arazilerin henüz çalışma başlamayan yerlerinde çöp ve moloz atıklarının yanı sıra ot kapladı.

İşte bu otlar yüzünden evde rahat edemiyoruz.

Çünkü insan boyuna ulaşmış otların arasından evlerimize haşerat, kemirgen hayvanların girmesinden korkuyor, tedirgin oluyoruz.

Dolayısıyla camları açamıyoruz bu sıcaklarda bile.

Muhtara durumu iletmemize rağmen henüz bir sonuç veya girişim görmedik.

Söz Sizde köşesinin etkisini bildiğimden size durumumuzu iletiyorum. Yetkililerimizin dikkatine sunuyor, bölgede gerekli temizlik çalışmasının yapılmasını rica ediyoruz.

Şimdiden size ve duyarsız kalmayacağını ümit ettiğim yetkililerimize teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

Mesut Erbay


Cadde üzerindeki kaldırım işgaline izin verilmemektedir

Ekran Resmi 2021 07 24 17.33.38Sayın Günay Yumruktay, Olay gazetesinin 27 Haziran 2021 tarihli Söz Sizde köşesinde ‘Kaldırımı İşgal Eden Market, Mağdur Olan Vatandaş Ama Sonuç Yok Nedense?’ başlıklı bir şikâyete yer verilmiştir.

Yazıda bahse konu olan Maksem Mahallesi Köprü Caddesi üzerinde belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ilgili ekiplerince gerekli inceleme yapılmış olup, cadde üzerinde bulunan işyerinin önünde yaya yolunun işgal edildiği tespit edilmiştir.

İlgili firma hakkında 29.06.2021 tarih ve 107616 sayılı ‘İdari Yaptırım Karar Tutanağı’ düzenlenerek işgallerin kaldırılması sağlandı. Konunun da takibine devam edilmektedir.

Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dilerim.

Osmangazi Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü


Avatar Seç KAPAT
BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR