Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

‘İnternet sorununuzun 29 Ocak’a kadar çözümlenmesi planlanmaktadır’

Köşe Yazısını Dinle

15 Ocak 2023 tarihli Söz Sizde köşesinde “Türk Telekom’un İnternet Sorunu Mağdur Etti” başlıklı yazımın yayımlanmasından sonra önceki gün Türk Telekom’dan bilgilendirme için aradılar.

Bilgilendirmede “Söz konusu internet sorununun bölgesel sorundan kaynaklandığı ve 29 Ocak’a kadar çözümlenmesinin planlandığı” ifade edildi.

Yani bu demek ki, 14 Ocak 2023 Saat 10.00’dan 29 Ocak’a kadar internetimiz ve haliyle Tivibu’muz yok demektir. Kısaca, kurumun ifadesiyle ‘internet sorunu yaşanan bölgenin’ dünyayla bağlantısı muhtemelen 29 Ocak’a kadar kesik kalacak.

Sonuç olarak, Türk Telekom’un bize yaşattığı mağduriyetin ne zaman çözümleneceği de belli değil.

Ayrıca, fatura dönemi geldiğinde de interneti ve Tivibu kullanmadığımız günler de faturaya dahil edilecektir.

Türkiye’nin internet altyapısını oluşturan Türk Telekom’un kablolarının çalınmasıyla altyapısına hırsızlar tarafından verilen zarar bir tarafa, kurumun da sorunları çözme konusundaki duyarsızlığı ayrı bir konu.

Cumhuriyetimizin 100. yılını yaşadığımız 2023 yılında hâlâ internet sorunları yaşamak ve sorunların çözümünün de bu kadar uzun süreli olması gerçekten üzücü bir durum.

Bir vatandaş

Engelli otoparkı sürekli dolu

Ne zaman Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitsem, hastanenin alt tarafındaki kadın doğum/ çocuk hastanesi bölgesindeki engelli otoparkının dolu olduğunu görüyorum. Engelli araçları için ayrılmış bu alana maalesef engelli araçları park etmekte sıkıntı yaşıyor.

İlgili görevlilerin ve diğer sürücülerin bu konuda daha duyarlı davranmalarını rica ve talep ediyorum.

Bir okur

DİKKAT! NİLÜFER’DE SU KESİNTİSİ

  •  Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer ilçesi, 23 Nisan Mahallesi Köroğlu Caddesi, Turuncu Cadde, Ata Bulvarı ve İzmir Yolu Caddesi ile civarında 17.01.2023 tarihinde (bugün) 10.00 – 18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X