Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

İşyerimi lağım suları basıyor ama yetkili bulamıyorum

Otosansit’teki Yeni Galericiler Sitesi’ndeki işyerim ve komşu işyeri her yağmur yağdığındaki hali fotoğraftaki gibi. Ofisin içi dışı yukarıdaki dükkânların sanayi yağları, kanalizasyon pisliği olduğu gibi dükkânımın önündeki giderden dışarı fışkırarak işyerimi bu hale getiriyor. Gider borularının yetersiz olduğu belli ancak bu mağduriyetimin giderilmesi için maalesef bir yetkili bulamıyorum. Çünkü herkes birbirine paslıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. İki yıldır bu işyerindeyim ve en az 10 defa ben bu yaşadım. Her defasında ofis mobilyalarımı değiştirmek zorunda kaldım. Kooperatif yetkilileriyle, müteahhit firma ile BUSKİ ile görüştüm ama ne yazık ki bugüne kadar bir sonuç alamadım. İvedilikle gider borularının yenilenmesi gerekiyor.

Yetkililerin bir an önce çözüm bulmasını ivedilikle rica ediyorum.

Ahmet Tatlı

 

Hacivat Mahallesi’ndeki Çınar Parkı gündemimizde
 

​2/5/2017 tarihli köşenizde yayımlanan “Adı Çınar Parkı Ama Vatandaş Kullanamıyor” başlıklı, Hacivat Mahallesi Çınar Parkı’nda düzenleme yapılmasını talep eden okurun isteği incelenmiştir.

Söz konusu alanda kreş çalışması yapıldığından çalışma bittikten sonra Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce Çınar Parkı’nda gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

Bilgilerinize sunarız. 

Yıldırım Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X