Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kaldırım bu hale nasıl geldi?

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey, iyi çalışmalar dilerim. Size gönderdiğim fotoğraflar Nilüfer ilçesi Tuna Caddesi Nedim Öztan İlköğretim Okulu arkasında otobüs durağının yanından. Burası birileri tarafından bu hale getirilmeden önce kaldırım idi. Ancak, aylardır fotoğrafta görüldüğü gibi bir durumda. Neden bu hale getirildi anlayabilmiş de değiliz. Burası kamuya ait bir alan ve sorumluluğu Büyükşehir Belediyesi’ne ait.

Bu çirkin görüntü ne Nilüfer ilçemize ne de Bursamıza yakışmıyor.

En kısa sürede bu çirkin görüntünün ortadan kaldırılmasını ve bu alanın çevreye yakışır şekilde düzenlenmesini rica ediyoruz.

İsminin yayımlanmasını istemeyen okur

 Bir damla kan bin umut

‘Gönüller yapmaya geldik” sloganı ile ülkemizin dört bir yanına insani yardımı ulaştıran Beşir Derneği, bu hizmetlerinin yanında Türk Kızılay‘ı ile birlikte düzenlediği kan bağışı organizasyonları ile de ülkemizin kan rezervlerinde yaşanan stok azalmasının önüne geçmektedir. Bu kapsamda “Bir Damla Bin Umut” diyerek 5-6-7 Mart tarihlerinde Türk Kızılay‘ı ile birlikte Mihraplı Camii altında kan bağış çalışmasına tüm halkımız ve gönül dostlarımız davetlidir. Unutmayalım ki kan acil değil sürekli ihtiyaçtır

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X