Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kaldırımdaki tabela ve yola kasis ihtiyacı

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey öncelikle sesimiz olduğunuz için teşekkürler.

Fotoğraflar Konak Mahallesi Kır Sokak’taki Saim Tuna yürüyüş yolundan. Yola tabela konulmuş. Buradan gelip geçen vatandaşlar bu tabelaya çarpıyor. Öte yandan bölgede anaokulu var. Bu yol üzerine sürücülerin dikkatli olması adına uyarı ikaz çizgileri veya kasis yapılmalı.

Öneri ve temennilerimizin yetkililer tarafından dikkate alınarak soruna çözüm bulunacağını ümit ediyoruz.

Saygılarımla.

Bir okur

Yağmurlar başladı ya mazgallar?

Sonbahara girdik ve yağmur mevsimi başladı diyebiliriz. Hepimizin malumu yağmurlar da eskisi gibi değil. Aşırı yağışlar oluyor artık günümüzde.

Geçtiğimiz ay köşenizde “Çiçek Açan Mazgallarımız” başlığıyla bir okur yazısını okudum. Yazıda yağmur suyu için yapılan mazgalların şehrin birçok yerinde dolu, işlevsiz olduğu yazıyordu. Ve hatta zamanla toprakla dolan mazgalların içlerinde otlar bitmeye başladığı ifade ediliyordu.

Önceki gün ben de Kayhan Caddesi üzerinde bu görüntüye şahit oldum. Mazgal tamamen toprakla dolmuş durumdaydı.

Yağmurların başladığı bu dönemde BUSKİ ekiplerinin hızlı bir şekilde kentin genelinde mazgalların temizliğine yönelmesinin isabetli olacağını düşünüyorum. Saygılarımla.

Bir okur

UEDAŞ’ın dikkatine! Aydınlatma direği devrilmek üzere

Karacabey Adliye Sarayı binasının önündeki aydınlatma direği yan yatmış, yıkılmak üzere. Yıkılması durumunda yoldan geçen, park eden araçların veya yayaların zarar görmesi kaçınılmaz. Can ve mal kaybı tehlikesi oluşturan direğin gözden geçirilmesini rica ediyorum.

Mehmet Çekmez

Dikkat! İnegöl’de su kesintisi

BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında İnegöl ilçesi Yeniceköy Mahallesi ve civarında, 6.10.2022 tarihinde, 12.00 – 20.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Tedbirli olunması rica olunur.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X