Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kaldırımdaki tuhaflık

​Merhaba Günay Bey, iyi çalışmalar dilerim. 2 tesbitim var ve garip olan bu durumları aracılığınızla paylaşmak ve yetkililerin dikkatini çekmek istedim.

Birincisi Tophane Endüstri ve Meslek Lisesi’ne çıkarken yolun solundaki kaldırımdaki elektrik direği ve ne olduğu belli olmayan sabitlenmiş pano.

Bunların böyle hiçbir yer kalmamış, başka yer yokmuş gibi yan yana konulmuş olması.

Fotoğrafta da görülebileceği gibi kaldırım zaten oldukça dar, kaldırım var mı yok mu belli değil. İnsanlar zaten zor kullanıyor kaldırımı. Üstüne üstlük bir de kaldırımın ortasında bu iki engelin yan yana olmasi. Trafik burada yoğun, öğrenciler ve hastaneye gidip gelen insanlar için ciddi tehlike arz ediyor.

İkinci şikâyetim ise işim gereği her sabah akşam kullandığım B42/A Hat No’lu otobüslerin sefer düzensizliği ve çalışanlarının lakayt tavırları. Mesela dün (3.1.2017) Orduevi yanındaki durakta beklerken adı geçen hat nolu otobüs durağa yanaşmadı.   O sırada durağa yanaşıp yolcu indiren bir sarı otobüsün gerisinde durdu, bir iki genç koşup gidip bindi. Ama durağa yanaşmasını bekleyen bizleri el kaldırdığımız halde almadı.

Yetkililerden, otobüs şoförlerinden rica ediyorum, lütfen yolculara biraz daha saygı lütfen.

Saygılarımla.

İsmini vermek istemiyor

 

Bu yola acilen bir bakım gerekiyor

 

​Her gün Özlüce’de arıtmanın oradaki köprüden sola Doğanköy istikametine ara bir yol var ve sık kullanılan bir yol. Günde 1000’e yakın araç geçiyordur, fakat bu yolu kullanan beton mikserleri köstebek yuvasına çevirdi. Ağır tonajlarıyla yolu çökertip mahvettiler. Burayı kullanan araçlar bu çukurlara girip kaza riski oluşturuyorlar. Sabah ve akşam araç sirkülasyonu aşırı fazla. Acilen bu yolun asfaltlanması gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde yolun yarısına mıcır döküldü çukurlara. O da yağmurla birlikte tekrar çukurlar ortaya çıktı. Yetkililerin bir an önce çözüm bulmasını diliyorum.

Saygılarımla.

Sezer Koşar

 

Bulvar’daki yaya geçidini araçlar kullanıyor

 

Merhaba Günay Bey, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda oturmaktayim.

Bulvar üzerinde bulunan yaya geçidi sabah saatlerinde servis araçları ve özel araçlar tarafından U dönüşü için kısa yol olarak kullanılmaktadır.

Yaya geçidinde geçmişte bulunan demir dubalar koparılmıştır.

Bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X