Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kaldırımlar yapıldı ama çevresi hâlâ yapılamadı

Yıldırım, Sinandede Mahallesi Kasım Önadım Bulvarı ile Davutkadı Mahallesi Tayyareci Mehmet Ali Caddesi’ni birbirine bağlayan Volkan Caddesi’nde eski kaldırımlar kazılarak Aralık 2015 yenileri yapılmaya başlandı. Nihayet 2 ayda bitirilen kaldırımların çevresi 1,5 aydır da asfalt yeme bekliyor. Cadde tam bir köstebek yuvası. Yağmur suları birikiyor… Diğer zamanlarda da toz toprak… Görüntü kirliliği cabası. İş bitiminde buraya asfalt dökmek, düzeltmek bu kadar mı zor? Umarım en kısa zamanda konunun ilgilileri bu sorunu halleder. Saygılarımla.

Necmettin ŞENGÜL

 

23 Nisan Mahallesi ilgi bekliyor
 

​Bizler 23 Nisan Mahallesi sakinleri olarak 23 Nisan Bayramı’nda Nilüfer Belediyemizden müjdeli güzel haberler bekliyoruz.

Mahallemiz, Bursa’nın en hızlı büyüyen ve bu oranda nüfusu artan mahallesi. Ne yazık ki, neredeyse bina yapılacak boş alan kalmadı. Her yer bina… Sokağa çıkıp nefes alacak bir yerimiz yok. Çocuklarımız için bir sosyal alan yok. Yaşlımız, çocuğumuz evlere kapanmak zorunda kalıyoruz. Sizlerden beklentimiz mahalle sakinleri için yürüyüş alanları, çocuk parkları vb. nefes alabileceğimiz yeşil alanlar, yaşam alanları istiyoruz. 23 Nisan Mahallesi’ni de hatırlamanız dileklerimizle saygılarımızı sunarız.

Mahalle sakinleri

 

Sakarya Sokak karanlıkta

​Atıcılar Mahallesi 3. Sakarya Sokak’ta sokak lambaları yanmıyor. Gece çalışan çoluk çocuğumuz var. Sokak gece çok karanlık olduğu için insanlar korkarak evlerine gidiyor. UEDAŞ yetkililerinin bir an önce bu soruna çözüm bulmalarını bekliyoruz.

Sakarya Sokak sakinleri

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X