Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kaldırımlar yayalara yollar da araçlara bırakılsın

Günay Bey iyi günler. Vatandaşın sesini yetkililere ulaştırdığınız için öncelikle teşekkür ederim. Her gün oğlumu okula götürüp getirirken kullandığım Yeni Yalova Yolu Samancı Gıda Caddesi’nin hali bu maalesef. Burada trafik oldukça yoğun oluyor. Üstüne üstlük yasalara göre yayalara ait bu yoldaki kaldırımlar esnaf tarafından tamamen işgal edilmiş durumda. Hatta o kadar ileri gitmişler ki, tabelaları, mağazanın ürünleri yolun ortasına kadar taşmış durumda. Hal böyle olunca, yayalar kaldırımı kullanamadığı gibi, yola taşan tabelalar ve mağaza ürünleri sayesinde yol da daralıyor. Olan trafiğe ve yayalara oluyor.

Hatta şehrimizin kronikleşmiş bu haline, yasalara aykırı olarak hareket eden bu insanlara yetkililerimizin herhangi bir yaptırımı, uyarısı olmuyor mu? Lütfen artık yaya kaldırımları yayalara, yollar da araçlara bırakılsın.

Saygılarımla.

Hüseyin Çildem

 

Botanik Park girişindeki çirkin görüntü

 

Günay Bey, Botanik Park girişinde bu fotoğrafı önceki gün çektim. Eleştirim öncelikle bu magandalığı yapanlara ve buna göz yumanlara tabii ki. Çünkü burası parkın giriş kapısının önü. Dolayısıyla her zaman görevlilerin bulunduğu yer. Ya göz yumuluyor ya da görevlilerin bu terbiyesizliği yapanlara karşı bir inisiyatifi yok. Saygılar.

Selçuk Alpay

 

Atık arıtma tesisi

 

Demirtaş Kavşağı’ndan Demirtaş yönünde Büyükşehir Belediyesi’nin arıtma tesisi bulunmakta ve günün her saati ve özellikle saat 20.00’den sonrası bacalarından etrafa bataklık kokusu yayılmakta. Defalarca şikâyet etmemize rağmen değişen hiçbir şey yok. Yetkililerin bu konuda bir çözüm üreteceklerini ümit ediyorum. Saygılarımla.

Ali Topçu

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X