Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kaldırımlar yayaların mı, yoksa esnafın mülkü mü?

Fotoğrafta görülen yer Osmangazi İlçesi Emek Turgut Özal Caddesi.

Burada kaldırımın hali ortada. Caddeye boyu görüntü maalesef böyle. Kaldırımlar esnaf ve seyyar satıcılar tarafından yaya trafiğine kapatılmış, işgal edilmiş durumda. Bırakın yayalara araç trafiği bile sıkıntılı. Ölümle burun buruna yaşamak buna denilir herhalde. Kaldırımlar yaya trafiği için midir yoksa esnafın mı? Esnafın malzemeleri kaldırımda, çay ocağının tabureleri kaldırımda. Zabıta ne iş yapar? Köşenizi sürekli takip ediyorum, bu kaldırım işgalleri sanırım en çok şikayet konusu. Yetkililer hiç mi denetlemez bu trafiği, bu kaldırımları, esnafı. Bu tür görüntüler hem ilçemize yakışmıyor, hem de bu ilçede yaşayan insanlar olarak bizler bu eziyeti hak etmiyoruz. Köşeniz aracılığıyla yetkililerden rica ediyoruz, lütfen bu sorunumuza bir çözüm.

Saygılarımla.

İsmini vermek istemeyen bir okur

 

Sokak köpekleri rahatsız ediyor
 

Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi 7205. Sokak ve bölgesinde çok sayıda sokak köpeği bulunmaktadır. Bu köpekler çevredeki insanlara zarar vermekte. Sabahın erken saatlerinde olsun, gece geç saatler olsun seslerinden rahatsız oluyoruz. Ayrıca okula gidip gelen çocuklarımız var. Haliyle çocuklar tedirgin oluyor. Belediyemizin bu konuyla ilgili birimleri kısırlaştırmanın ötesinde bu hayvanların, insanlara zarar vermemesi için ne gibi önlem almaktadır? Yetkililerin bizim bu sorunumuza çözüm bulmasını bekliyoruz.

Saygılarımla.

İsmini vermek istemeyen bir okur

 

Uğur Mumcu Bulvarı’nda bazı lambalar yanmıyor
 

29 Ekim Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı’nda cadde üzerinde bulunan ikili lambalarda yukarıdaki yanıyor fakat aşağıdaki lamba yanmıyor gereken onarım yapılsın teşekkürler.

Adının açıklanmasını istemiyor

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X