Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kaldırımların ortasındaki sarı taşlar tehlike yaratıyor

Kaldırımların ortasına engelliler için yapılan sarı taşlar yağmurlu havalarda büyük tehlike yaratabiliyor. Yürüyen insanların bu taşlardan geçerken kayıp düştüğüne defalarca şahit oldum. Gerçekten ciddi bir durum oluşturuyor. Yetkililer bu konuya bir çözüm bulamazlar mı? En azından kayganlaşmasını önleyici bir şeyler yapılabilir sanırım.

İlgililerin bu konu hakkında gereğini yapmasını rica ediyorum.

İsmini vermek istemeyen bir okur

 

Orhangazi’deki hizmetler vatandaşı mağdur etmesin
 

​Orhangazi’de ikamek etmekteyim. Orhangazi’deki yollar tam bir şantiye durumunda. Kaldırımlar ve asfalt çalışmaları yapılıyor. Buraya kadar her şey güzel. Belli ki hizmet yapılmaya çalışılıyor. Yapanlara müteşekkiriz. Ancak, yapılan kaldırımlar tam bir rezalet durumunda. Çünkü yapılan işler gelişigüzel yapılıyor. Örneğin kaldırım için bir yere başlıyorlar, daha sonra orayı yarıda bırakıp başka bir yere gidiyorlar. Kalan yer yarım yamalak kalıyor. Yolların ortasına dökülmüş kamyonlar dolusu kum, etrafa dağılmış parke taşları haftalarca bekliyor. Vatandaşın geliş gidişine engel teşkil ediyor. Cumhuriyet alanına yapılan yol tam bir eziyet oldu bizim için. Bir çöp kamyonu çöp alırken bile trafiği tıkıyor. Arkasında onlarca araç beklemek zorunda kalıyor. Dört yıldır alt yapı çalışması devam ediyor. Yollar yağmurlu havada çamur diğer zamanlarda toz içinde. Hizmet yapalım derken, bu vatandaşa eziyet haline gelmesin. Bu işler yapılırken, hiç yetkililer tarafından denetlenmez mi? Vatandaşa en az sıkıntı verecek şekilde yapılamaz mı? Rica ediyoruz, yetkililer bir an önce bu durumumuzu dikkate alarak bir çözüm bulsun. Saygılarımla.

Hayrettin HATUNOĞLU

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X