Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kamyon ve mikser araçlarının tozundan nefes alamıyoruz

​Günay Bey, iyi günler. Görükle Dumlupınar Mahallesi Gelibolu Caddesi’nin üst tarafında kurulu olan beton şantiyesi kamyonları ve mikserleri sürekli olarak meskûn mahal olan bu caddeyi kullanıyorlar. Sorunumuz şu ki:

Bu ağır tonajlı kamyon ve mikserler 7/24 gidiş dönüş bu caddeyi süratli bir şekilde kullandıkları için asfaltı bozmakta  ve her yer toz içinde kalmaktadır.

Nisan ayında bu cadde üzerinde bulunan esnaf ve site sakinleri olarak imza topladık ve UKOME’ye sunduk. Bir düzenleme görmeyince, mayıs sonunda telefonla UKOME’yi aradım. Bana “Alt komisyona verdik, keşif için geldiklerinde sizi arayacaklar” denildi. Fakat bu zamana kadar kimse aramadı. Yaz mevsiminin bu sıcak günlerinde caddeden kalkan tozdan cam kapı açamıyoruz.

Halbuki, bu kamyon ve mikser araçları için daha başka alternatif yollar da olmasına rağmen mahalle içindeki bu caddeyi kullanıyorlar.

Ayrıca bu cadde üzerinde BUSKİ bir çalışma yaptı, yolu açtı kapattı, sonra asfalt döktü, zemin kurumadğı ve tam oturmadığı için caddede çökmeler oluştu. Fotoğraflarda da görebilirsiniz.

Yetkililerin, mahallelimizin ve caddemizdeki esnafın mağduriyetini gidermesini, gerekli uyarıları yapmasını rica ediyoruz. Yoksa bu yaz çok tozlu geçecek ve asfalt harap olacak.

Saygılarımızla.

İsmini vermek istemiyor

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X