Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kanal İnegöl projesi şimdiden İnegöllülerin gönlünü fethetti

Köşe Yazısını Dinle

Sayın Günay Bey, daha önce mahallemizdeki eksikleri sayenizde yetkililere sesimizi duyurup sorunların çözümünde ivedilik yapıldığını gördük.

Şu an sizinle paylaşmak istediğim konu eksiklik değil aksine yetkililere tebrik ve teşekkür etmek.

İnegöl Belediyesi’nin yapmakta olduğu “Kanal İnegöl” projesi mahallemizin çehresini ve sosyalleşmesini olumlu yönde etkilemeye başladı.

Proje henüz tam olarak hayata geçirilmese de şimdiden İnegöllülerin gönlünü fethetmiş durumda. Kanal İnegöl bittiğinde eminim çok daha güzel olacak. Sabırsızlıkla projenin eksikliklerinin de tamamlanıp hizmete başlamasını bekliyoruz.

Geçtiğimiz günlerde oğlum Erdem Batmaz’ın doğum günü kutlamasını Kanal İnegöl’de kutlamak istediğimi belediye yetkililerine ilettim.

Bana verilen yanıt, “Tabii ki de kutlama yapabilirsiniz. Biz burasını sizler için yaptık” demeleri bizleri çok mutlu etti.

Bu güzel proje ile yakından ilgilenen başta İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban Beyefendi’ye ve tüm emeği geçen herkese Söz Sizde köşesi aracılığıyla teşekkürlerimi iletiyorum.

Mustafa Batmaz

E.Gazi Mahallesi’ndeki başıboş köpekler tedirgin ediyor

Yıldırım ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Daha önce de defalarca mahalledeki başıboş köpeklerden bahsetmiştim köşenizde. Bir süredir yetkililerin de kontrolleri neticesinde bu başıboş sokak hayvanları ortalıkta görülmüyordu. Ancak son günlerde Binkonutlar bölgesi gece gündüz hayvan barınağına dönmüş durumda.

Bölgede Adile Naşit Tiyatrosu, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise mevcut. Yani okullar bölgesi burası.

Geceleri de havlama sesleri bitmek bilmiyor. Öte yandan, gece işten gelen kadın-erkek vatandaşlar var. İnsanlar tedirgin oluyor.

Yıldırım Belediyesi’nin dikkatine sunuyorum.

Saygılarımla.

Bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X