Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kanalizasyondan yayılan kimyasal kokusu vatandaşı mağdur ediyor

Günay Bey öncelikle iyi günler diliyorum. Size Nilüfer ilçesi Kayapa 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nden ulaşıyorum.

Yaşadığımız bu bölgede bulunan konutlarda yaşanan bir sıkıntıdan bahsetmek istiyorum.

Şöyle ki; evlerimizin banyo ve lavabo giderlerinden çok keskin ve rahatsız edici kokudan mağduruz. Pandemiden dolayı zaten tüm gün evlerdeyiz dışarı çıkmıyoruz. Bu soğuk havalarda maalesef cam kapı açmak durumunda kalıyoruz temiz hava alabilmek için.

İlgili yerlere başvurduk ancak herhangi bir geri dönüş olmadığı gibi çözüm de bulunmadı.

Söz Sizde köşesi aracılığıyla Nilüfer Belediyemiz, BUSKİ, Büyükşehir Belediyemizin kanalizasyon sistemini kontrol ederek sorunu çözmesini ve bu konuda bizlerin yaşadığı mağduriyeti çözmelerini rica ediyoruz.

Saygılarımızla.

İsminin yayımlanmasını istemiyor

 

Sakarya Mahallesi’ne modern kapalı pazar alanı ihtiyacı var

Demirtaş Sakarya Mahallesi’nde ikamet ediyoruz. Mahallemiz son zamanlarda aşırı göç alan mahalle konumunda ve nüfusu 15.000 kişi olan mahallemize ve ayrıca komşu mahallemiz olan Dumlupınar Mahallesi’nin de pazar ihtiyacını karşılayacak bir kapalı pazaryerine ihtiyacımız var.

Osmangazi Belediyemizin imar planında 1. Çivit Caddesi üzerinde pazar alanı görülen bölgeye modern bir kapalı pazar alanı yapılmasını Osmangazi Belediyemizden rica ediyoruz.

Demirtaş Sakarya Mahalle sakinleri

 

Otopark sorunu vatandaşı mağdur ediyor

Namazgah Mahallesi Çelebi Mehmet Bulvarı’nda ikamet eden bir vatandaşım. 30 Eylül’den bugüne kadar çeşitli tarihlerde tüm ilgili yerlere başvurmama rağmen maalesef bir sonuç alamadım.

Sorunumuz şu: Çelebi Mehmet Bulvarı’ndak vatandaşın ücretsiz kullanımı için bulunan otoparkların çevredeki esnaf tarafından keyfi olarak kullanılması ve buradaki ikamet eden vatandaşın aracını park edecek yer bırakılmaması.

Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuda, vatandaşın aracını da park edebileceği bir şekilde sorunu çözmesini ivedilikle rica ediyoruz.

Saygılarımla.

Hasan Nişancı

 

Söz Sizde okurlarının dikkatine!

Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, [email protected], [email protected] mail yoluyla, Instagram ve Facebook sosyal medya hesaplarımdan da ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X