Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

KAPLIKAYA CAZİBE MERKEZİ’NDE BÜYÜK COŞKU! Anadolu Kültür Şöleni’ne vatandaştan yoğun ilgi

Köşe Yazısını Dinle

Farklı coğrafyaların zengin kültürlerini aynı çatı altında buluşturan Yıldırım Belediyesi, her hafta bir şehrin kültürünü ilçe sakinlerine tanıtıyor. ‘Anadolu Kültür Şöleni’ programları kapsamında geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen şölene serhat şehirlerimiz Kars, Ardahan, Iğdır ve Artvin illerimizin etkinliklerine katılma imkânı buldum.

Kaplıkaya Cazibe Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyonlara vatandaşların katılımı oldukça yoğundu.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve hemşeri dernekleri yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen şölenlerde halk oyunları ve yöresel sanatçıların konserleriyle coşan izleyiciler gönüllerince eğlenme imkânı da buluyorlar.

Yıldırım Belediyesi’nin himayesinde gerçekleştirilen etkinliğe katılım sağlayan Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu ve Artvin Kafkas Dernekleri Federasyonu yöneticilerine, folklor ekiplerine, sanatçılara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Ertuğrulgazi Mahallesi’nde temizlik çalışmaları yapıldı

3 Temmuz 2022 tarihli Olay gazetesi Söz Sizde köşenizde yayımlanan “Ertuğrulgazi Mahallesi İlgi Bekliyor” başlıklı okur şikâyetinde, Belediyemizi ilgilendiren konular incelenmiştir.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, habere konu olan bölgede, yol ve kaldırım kenarlarındaki yabani otlar temizlenmiştir.  Ayrıca program dahilinde budama çalışması yapılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Yıldırım Belediyesi

Basın ve Yayın Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X