Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kaplıkaya ve Ertuğrulgazi’de başıboş köpeklere rastlanmadı

Köşe Yazısını Dinle

1 Eylül 2021 tarihli Olay gazetesi Söz Sizde köşesinde yayımlanan “Geceleri Sürü Halinde Dolaşan Başıboş Köpekler Korkutuyor” başlıklı, Yıldırım ilçesi Kaplıkaya Mahallesi ile Ertuğrulgazi Mahallesi Binkonutlar bölgesinde yaşayan vatandaşların, sürü halinde dolaşan başıboş köpeklerden tedirgin olduklarını ifade eden okurlara ait şikâyet haberiniz incelenmiştir.

Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince, habere konu olan bölgede yapılan takip çalışmaları neticesinde herhangi bir küpesiz başıboş köpeğe rastlanmamıştır.

5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ile ilgili yönetmelik gereği küpeli hayvanlar yaşamlarını idame ettirmek üzere doğal ortamlarına bırakılmaktadır.

Bölge, rutin kontrol programımıza alınmış olup takip çalışmaları ilgili mevzuat çerçevesinde devam etmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

 

Çocuk Oyun Parkı’nda bakım çalışması devam etmektedir

7 Eylül 2021 tarihli Olay gazetesi Söz Sizde köşesinde yayımlanan “Şükraniye-Baruthane Çocuk Oyun ve Dinlenme Parkı’nın Hali İçler Acısı” başlıklı okur şikâyeti incelenmiştir.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, habere konu olan parkta, bakım çalışmaları devam etmektedir.

Ayrıca parkta bulunan sulama sistemindeki aksaklık giderilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Yıldırım Belediyesi

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

 

DİKKAT! ORHANELİ’NDE SU KESİNTİSİ

BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 2. Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Orhaneli ilçesi İsmet Paşa, Gazipaşa, Esentepe, Fevzipaşa, Karabekir Paşa ve 300 Evler mahalleleri ile civarında 29.9.2021 (bugün) tarihinde, 10.00 – 20.00 saatleri arasında su kesintisi su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X